Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
08.08.2016
Naam:
naomi van dongen
Bedrijf:
Dag1
Provincie:
Utrecht
Website:
http://www.dag1.nl/zelfstandig-werkend-k
Telefoon:
0627335545

Zelfstandig werkend kok parttime – Beesd

INTRODUCTIE
Kan jij zelfstandig koken en ben jij opzoek naar een leuke parttime functie voor ongeveer 20 tot 25 uur per week? Lees dan verder! Elke maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur ben jij als zelfstandig werkend kok verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten in de testkeuken van onze opdrachtgever in de omgeving van Beesd!

ORGANISATIE
Onze opdrachtgever is één van de leidende bedrijven in Nederland in de levensmiddelen sector, zij worden gekenmerkt door een de zeer strakke manier waarop zij processen hebben ingericht. De functie als zelfstandig werkend kok bied je letterlijk en figuurlijk de mogelijkheid om in de keuken te kijken bij een kerngezond, internationaal bedrijf waar een sterk concept aan ten grondslag ligt.

FUNCTIE
In de testkeuken van de inkoopafdeling worden producten bereid, zodat de inkopers deze producten kunnen beoordelen op verschillende punten zoals smaak, textuur, kleur en vorm. Het gaat hierbij om diverse soorten voedsel: van vlees en vis tot sauzen, fruit en groenten. We zijn opzoek naar een medewerker die zelfstandig deze werkzaamheden kan uitvoeren. Daarbij is het van belang dat je enige ervaring als kok hebt en zelfstandig kunt werken. Zeker bij de bereiding van vlees en vis is het van groot belang dat dit op de juiste manier gebeurt, zodat er een gedegen oordeel kan worden geveld door het team van inkopers. Daarbij verwerk je de uitslag van de testen in Excel en Word.

FUNCTIE EISEN
Herken jij jezelf in de volgende kwaliteiten? Dan ben jij wellicht de kok die ik zoek!

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding

• Je hebt relevante ervaring in een keuken (bijvoorbeeld als kok, sous-chef of leerling-kok)

• Je bent proactief, enthousiast en communicatief sterk

• Je bent elke werkdag (maandag t/m vrijdag) beschikbaar van 10.00 tot 15.00 uur

• Je woont binnen een straal van 30 km van omgeving Beesd



AANBOD
Voor de functie als zelfstandig werkend kok word je beloond met een maandsalaris tussen de €1800,- en €2400,-, op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het gaat om een functie van ongeveer 3 maanden waarbij bij goed functioneren een verlening zeer goed mogelijk is. Daarbij ben je bij onze werkgever werkzaam onder kantoortijden (10 tot 15 uur).

INLICHTINGEN
Ben jij na het lezen van de vacature overtuigd dat jij de juiste persoon bent voor deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk. Je kan je CV en motivatie mailen naar; naomi.vandongen@dag1.nl of neem contact op met mij via 06-27335545.