Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
05.07.2016
Naam:
Florian de Krom
Bedrijf:
Strandclub RoZee
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
strandclubrozee.nl
Telefoon:
0624932195

Omschrijving bedrijf
Strandclub RoZee is gevestigd aan het strand van Hoek van Holland. Wij zijn jaarrond geopend voor lunch, diner, (bedrijfs)feesten, bruiloften e.d. Onze keuken is Italiaans georrienteerd. Daarnaast bieden wij onze gasten een boven gemiddeld wijnassortiment en kan je bij ons naast lunch en diner ook terecht voor wine&dine, (wijn)proeverijen , feesten en partijen. Wij bedienen een zeer divers publiek wat bestaat uit badgasten, toeristen maar zeker ook inwoners uit Hoek van Holland en omliggende gemeenten. Ons restaurant biedt plaats voor 60 couverts , ons gevel terras 100 couverts en ons strand terras ook nog eens 60 couverts. In de zomermaanden zijn wij 7 dagen in de week geopend, in het winterseizoen 4 dagen.
Vanwege toenemend succes van ons concept mogen wij ons personeelsbestand uit gaan breiden. Wij zijn op zoek naar een:
Zelfstandig werkend Kok
Functie omschrijving

In de keuken van RoZee bereid je niet alleen en lunch of diner. Het samenstellen van gerechten en seizoenskaart, bereiden van buffetten, inkoop van producten en bijvoorbeeld ook catering behoort tot je takenpakket.
Als zelfstandig werkend kok heb je bij voorkeur al een aantal jaren ervaring in de keuken. je bent enthousiast, stressbestendig en een teamplayer. Je houdt van hard werken en natuurlijk van het strand! In onze keuken maak je onderdeel uit van een jong en creatief team. Je houdt je bezig met alle facetten in de keuken zoals het draaien van mise en place, werkzaamheden koude –en warme kant, ( voor)bereiden van buffetten , walking dinner , proeverijen enz. Tot slot verwachten we een actieve rol bij de inkoop van de producten en, het samenstellen van gerechten en uiteraard invulling van HACCP
Wat vragen we van jou?
• Aantoonbare ervaring is een pre;
• Affiniteit met de Italiaanse keuken is een pre;
• Flexibiliteit, stressbestendigheid, initiatiefrijk en verantwoordelijkheid;
• Resultaat gericht;
• Goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor.
Wij bieden
Wij bieden je een fulltime baan voor minimaal 38 uur in een fijne werkomgeving met een enthousiast jong team waar kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit teamplayers die samen eten en drinken op het strand op een hoger niveau willen zetten.
We bieden je daarnaast ontwikkel -en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf aan en geven je daarnaast ruimte voor creatieve inbreng.
Tot slot zullen we je belonen met een marktconform salaris.
Meer informatie

Voor meer informatie kijk je op onze website www.strandclubrozee.nl
Informatie solliciteren
We hebben plek voor één fulltime zelfstandig werkend koks.
Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier.