Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
13.06.2016
Naam:
Christina Bechay
Bedrijf:
Park Plaza Victoria Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.pphe.com
Telefoon:
020-5240634

Algemene informatie:

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chef de Partie die met passie mooie gerechten voor onze gasten kan klaarmaken. Je maakt als Chef de Partie deel uit van een groot, jong team waarbij motivatie een belangrijke rol speelt. Daarnaast werken wij zo min mogelijk met convenience en maken wij gebruik van verse producten van het seizoen. Het uitbenen van vlees en het fileren van vis zijn werkzaamheden die met regelmaat worden uitgevoerd.

Zoek je een enthousiast team?
Wil je elke week een lang weekend?
Wil je werken met een jong team dat met passie kookt?

Ben je gemotiveerd, heb je enige werkervaring en ben je een echte teamplayer? Reageer dan snel!


Profiel:



Voornaamste taken/verantwoordelijkheden:


•Bereiden van gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en planning
•Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.
•Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten e.d.
•Uitvoeren van de bereidingen, controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur e.d.
•Bijdragen aan de ontwikkeling van garnituren en doen van voorstellen aan directe chef
•Doorgeven en/of gereed maken van bestellingen volgens vastgelegde instructie
•Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines
•Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen e.d.



Je werkt in een inspirerende omgeving op het mooiste plekje van Amsterdam.

De afdeling keuken binnen Park Plaza Victoria Amsterdam draagt zorg voor ontbijt, lunch en diner voor de diverse outlets binnen de F&B afdeling. De outlets bestaan onder andere uit de Banquetzalen, restaurant, brasserie, roomservice, Haarlemsch Koffiehuis en ontbijt

Overige informatie:

Park Plaza Hotels Limited bezit, huurt, ontwikkelt, beheert en franchises in de eerste plaats vier-sterren full service, vier-sterren deluxe en eigentijdse lifestyle hotels in de grote steden en regionale centra in Europa. Het merendeel van de hotels die onder de Groep vallen opereert onder de merknaam Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover de Groep de exclusieve rechten heeft in maar liefst 56 landen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, of art'otel, een merknaam waar Park Plaza volledig eigenaar van is.

Door haar strategische samenwerking met Carlson, een van ’s werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlson’s sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 22 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma’s als Club Carlsonsm voor gasten en look to book® voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden.

Het bedrijfsportfolio van de Groep bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en art’otels met meer dan 5,447 kamers. Op dit moment zijn er vier nieuwe hotels in ontwikkeling, waarvan er drie zijn gevestigd in Londen en één in Neurenberg, Duitsland. Daarnaast hebben we een verbouwing en twee rebranding projecten. Deze ontwikkelingen zullen naar verwachting meer dan 1.000 nieuwe kamers aan ons portfolio toevoegen aan het einde van 2016 en een extra 352 kamers tegen het einde van 2019.

Daarnaast is Park Plaza gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arenaturist in Istria, een van Kroatië’s grootste gastvrijheidbedrijven, bestaande uit 8 hotels en 5 aparthotels met in totaal meer dan 2,800 kamers en 7 campings.

De aandelen van Park Plaza Hotels zijn toegelaten om verhandeld te worden op de belangrijkste aandelenmarkt van de London Stock Exchange (Standard Listing).

Bedrijf: Park Plaza Victoria Amsterdam

Contact persoon/ afdeling: Christina Bechay

Adres: Damrak 1-5
1012 LG Amsterdam, Noord-Holland

Telefoon: 020-5240634

Website: www.pphe.com

emailadres: vhahr@pphe.com