Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
06.06.2016
Naam:
Edwin Hanna
Bedrijf:
Steakhouse
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.steakhouse.nl
Telefoon:
0650523411

Vacaturebeschrijving
Ben jij sociaal, gastvrij, enthousiast, heb je een vlotte babbel en altijd een goede bui? Is de horeca jouw passie? Dan is deze vacature iets voor jou!

’t Steakhouse is een Amerikaans restaurant met een authentieke houtskoolgrill waar de lekkerste vleesgerechten worden bereid en geserveerd. Het restaurant heeft een gezellige sfeervolle uitstraling.
’t Steakhouse is per direct op zoek naar .

In deze functie houd je je met name bezig met het ontvangen van gasten, het opnemen van bestelling en het uitserveren van gerechten en drankjes.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een flexibele organisatie en in een leuk teamverband. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris volgens de Horeca-cao.

Wij vragen een afgeronde MBO opleiding (minimaal niveau 3) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je kan in teamverband werken en bent stressbestendig en flexibel. Je hebt het lef om onze gasten aan te spreken en bent praktisch en ambitieus ingesteld. Je leert graag op de werkvloer en bent een harde werker. Je zoekt een baan voor flexibel aantal uren (16-32 uur per week) en bent ook in het weekend beschikbaar.

Mocht je interesse hebben dan kun je contact opnemen via ons emailadres: info@steakhouse.nl. Ook je motivatiebrief en CV kun je opsturen naar info@steakhouse.nl.