Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.06.2016
Naam:
M. van Engelen
Bedrijf:
The Talk
Provincie:
Brabant
Website:
www.thetalk.nl
Telefoon:
013-5810223

Café Restaurant The Talk is per direct op zoek naar een chef-kok die het team in de keuken komt versterken. Ben jij de versterking die ze zoeken en heb je al ervaring als chef-kok? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Chef-kok bij The Talk

Koken en eten moeten je passie zijn! Graag zien ze een hands-on chef die stressbestendig is, aan kan pakken en gestructureerd werkt. Een sterke leider die voorop gaat in de keuken. Een persoon die zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk is. Een brok ervaring die de juiste weg vind tussen kwaliteit en volume.

Jij kijkt goed om je heen en blijft altijd verbeteren. Schoon, nauwkeurig en volgens vaste procedures werken ligt helemaal in je straatje. Je voert overleg met de leidinggevende over speciale partijen en te verwachten restaurantbezetting. Daarnaast zorg je dat de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP zorgvuldig worden nageleefd. Je hebt een voorbeeldfunctie en bent het aanspreekpunt voor leveranciers.

Werkzaamheden
Duidelijk en consequent leiderschap
Aansturen en begeleiden van het team
Kwaliteitsbewustzijn en optimalisering van snelheid in de keuken
Efficiënte planning en roostering van keukenpersoneel
HACCP bewaking
Adequaat en goed voorraadbeheer
Verzorgen van menukaarten en calculaties

Functie-eisen chef-kok
Je hebt minimaal Niveau 3 zelfstandig werkend kok of middelbare hotelschool afgerond (MBO niveau 4 werk- en denkniveau vereist)hebt
Je in het bezit bent van Sociale Hygiëne en leermeester certificaat
Je minimaal 3 jaar ervaring hebt in gelijke functie in een gelijksoortig bedrijf
Je aantoonbare kennis van verschillende kooktechnieken en kostprijscalculaties hebt
Je ervaring hebt met het aansturen van een team van minimaal zeven koks.

Wat ze jou kunnen bieden

Ze bieden een salaris conform markt en een fantastische uitdaging. Je krijgt de kans jezelf, het team en het bedrijf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Heb je interesse in de vacature van chef-kok? Solliciteren doe je door een e-mail te sturen naar sollicitatie@thetalk.nl. Motiveer je sollicitatie en voeg daar een recente cv aan toe. Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.