Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Afwasser


Functie:
Afwasser
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.07.2016
Naam:
Vacansoleil Camping Jobs
Bedrijf:
Vacansoleil Camping Jobs
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
http://www.campingjobs.nl/home.html
Telefoon:
(31) 40 844 77 48

Voor een leuke Franse zijn we op zoek naar een afwasser in de keuken van het restaurant / bar. Je zult in deze functie zelfstandig komen te werken in de spoelkeuken waar je verantwoordelijk bent voor het snel, schoon en correct schoonmaken van de borden, pannen en andere vaat.
Samen met je internationale collega's in de keuken zorg je er voor dat alles op de camping, voornamelijk in de keuken allemaal op rolletjes verloopt.

De horeca op de camping bestaat uit 3 afdelingen: snack, pizza en het á-la-carte restaurant. Waar wij naar op zoek zijn is een gestructureerde manier van werken en iemand die van aanpakken weet. Je zal werken in een team van ongeveer 5 tot 10 seizoensmedewerkers en zal uiteindelijk rapporteren aan de chef-kok.

Deze camping maakt onderdeel uit van de eigen campingketen van Vacansoleil; Iris Parc. Met Iris Parc kan Vacansoleil haar filosofie van vakantiebeleving op een topcamping voor betaalbare prijzen optimaal vorm geven. Elke Iris Parc camping dient daarom aan hoge kwaliteitseisen te voldoen op het gebied van accommodaties, faciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur. Omdat de campings in eigen beheer worden gehouden kan de kwaliteit van de voorzieningen en de controle hierop gewaarborgd worden. Zo kan nog beter tegemoet worden gekomen aan de wensen van de campinggast.
Een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is. Flexibiliteit en veelzijdigheid zijn in deze functie dan ook de sleutelwoorden.

Houd jij van afwisseling? Ben jij de persoon voor dit avontuur? Solliciteer dan nu!

Jij...

- spreekt Engels
- hebt een echte - aanpakkersmentaliteit
- kunt zelfstandig functioneren
- hebt een flexibele instelling en kan - - - improviseren
- bent minimaal 18 jaar oud

Vacansoleil biedt:

- instructiedag
- salaris
- accommodatie op de camping
- tegemoetkoming in de reiskosten
- reisverzekering
- kledingpakket
- reünie

en natuurlijk... een super-ervaring!

Past deze vacature bij jou en wil jij onze gasten de tijd van hun leven bezorgen? Solliciteer dan nu via onderstaande link en vul het sollicitatieformulier in. Wij laten je binnen 5 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een gesprek

http://tinyurl.com/zp4v2jx