Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
23.05.2016
Naam:
Anel
Bedrijf:
Pizzalijn Echt
Provincie:
Limburg
Website:
http://www.pizzalijnecht.nl/
Telefoon:
0683212029

Pizzabakker (Parttime) – Limburg

Uurloon: Acht EURO per UUR!!

Locatie: Echt (Limburg)


Jouw functie


Van het deeg tot de allerlekkerste ingrediënten erop, elke pizza wordt bij jou een traktatie! En jij hebt meer in huis, ook alle andere Italiaanse gerechten die jij bij Pizzalijn Echt bereidt, zijn van uitstekende kwaliteit. Is afwisseling in je werk echt iets voor jou? Kies voor deze vacature bij de Pizzalijn Echt in Limburg (dorpje Echt)


Vaak hollen, soms stilstaan, heel afwisselend: het werk van de Pizzabakker in onze restaurant is elke dag anders. Zo heb je het ene moment contact met onze gasten als je de bestellingen opneemt. Het volgende moment maak je de lekkerste pizza’s en vul je de frituur met verse frites of bereidt diverse Italiaanse pasta’s.

Hier regel je van A tot Z alles; van gastheer/gastvrouw tot kok en schoonmaak. Tussendoor kunnen we rekenen op de 110% inzet die je toont bij het:

- Oven heerlijke pizza’s bakken
- Afrekenen van bestellingen
- Controleren en aanvullen van de voorraad
- Opruimen en schoonmaken van de keukenapparatuur en werkomgeving
- Overtreffen van de verwachtingen van de gasten van ons park
- Alle gerechten bereid je volgens een vaste receptuur en de hygiënevoorschriften die bij ons -gelden. Je kunt altijd terecht bij onze Chef-kok voor hulp en advies.

*Betreft een functie voor 24 uur per week.

Dit breng je mee naar Pizzalijn Echt.
Of je nu die overheerlijke pizza bereidt of een bestelling opneemt: gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten. Je haalt veel energie uit samenwerken en beschikt over:

Minimaal één jaar ervaring als basiskok, productiekok of snackbarmedewerker, het liefst heb je je ervaring mogen opdoen in een Italiaanse keuken of vergelijkbare omgeving.

De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en weekenddiensten
Je weet op handige wijze met al onze gasten te communiceren, soms met wat woordjes Duits of Engels, maar voornamelijk in het Nederlands.


Jouw werkomgeving
Op zo’n 20 kilometer van Roermond, in het midden tussen Roermond en Maastricht ligt Pizzalijn Echt. Met groot klantenbestand op gebied van Italiaanse Pizza’s en Pasta’s

Dit verdien je bij Pizzalijn Echt

Eerlijk is eerlijk, werken bij Pizzalijn Echt betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

- Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
- 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
- Flexibele werktijden
- Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
- Een reiskostenvergoeding
- Deelname aan pensioen
- Diverse collectieve verzekeringen

Interesse:

Voor interesse neem contact op met dhr. A. Hadzovic 06-83212029