Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
28.04.2016
Naam:
Khalid
Bedrijf:
Theatercafe Podium Mozaiek
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.podiummozaiek.nl
Telefoon:
0642055877

Podium Mozaïek zoekt met spoed een
Zelfstandig werkend kok

(38 uur per week)

Podium Mozaïek is een intercultureel cultuurhuis voor bewoners uit de buurt, de stad, de regio en Nederland, en een memorabel podium voor (inter)nationale artiesten. In een prachtig gebouw in Amsterdam West, op de rand van Nieuw West, daar waar de stad het snelst verandert, presenteren wij podiumvoorstellingen, festivals en projecten. We veroorzaken ontmoetingen tussen jong en oud, inwoners van West en daarbuiten, makers en bezoekers en stimuleren grootstedelijk aanbod door makers te ondersteunen en ons netwerk te benutten.

Een theatercafé en restaurant maakt integraal onderdeel uit van onze programmering. In een vriendelijke en open sfeer ontvangen wij onze gasten. Er is een aantrekkelijk en verantwoord aanbod van producten, met twee wekelijks wisselende thematische aanbiedingen. De kern hierbij is het rekening houden met het oogstseizoen en de theaterprogrammering.

Profiel:

Wij zoeken een enthousiaste, doortastende en creatieve zelfstandig werkend kok die samen met het team het huidige niveau van onze keuken verder weet te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten waarbij smaak, kleur en presentatie jouw tweede natuur zijn. Je werkt efficiënt, bent stressbestendig en je geeft input aan het menu. Daarnaast zorg je dat de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP zorgvuldig worden nageleefd.

Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je bent ook een teamplayer die ideeën en ervaring deelt met collega’s en flexibel kan bijspringen als de situatie daarom vraagt.

Per direct beschikbaar.

De functie:

- Veelzijdig en verrassend lekker koken en collega koks leren koken;
- Inbrengen van nieuwe gerechten voor de te voeren menukaart, twee wekelijkse menu’s en seizoensmenu’s.
- Planning van dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vaste leveranciers tegen gemaakte prijsafspraken en conform vaste condities.
- Het ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. Je let specifiek op kwaliteit, houdbaarheid en hygiëne.
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines. Wij werken conform HACCP-normering en hechten hier zeer veel waarde aan.
- Om je verder te ontwikkelen, zowel kooktechnisch als organisatorisch,  coachen we je graag. Dit kan zijn door het volgen van cursussen op onze kosten en door training on the job.

In aanvulling daarop gelden de volgende profielkenmerken:

- Een afgeronde BBL- of BOL-opleiding tot zelfstandig werkend kok
- Gedisciplineerd en zelfstandig kunnen werken
- Affiniteit met kunst en cultuur en doelgroepen van Podium Mozaiek
- Relevante werkervaring, minimaal 5 jaar als zelfstandig werkend kok
- Woonachtig in Amsterdam
- Referentie´s beschikbaar

Het volledige functieprofiel kun je nalezen op http://www.podiummozaiek.nl/?overons/vacatures

Arbeidsvoorwaarden:
Conform CAO Horeca, op basis van 38 uur per week. De aanstelling is voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Reageren:
Je kunt reageren door een motivatiebrief en cv te sturen aan Podium Mozaïek t.a.v. Britt van

der Horst (bureaumanager) via vacature@podiummozaiek.nl.