Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
17.03.2016
Naam:
Claartje Engelaar
Bedrijf:
Top of Minds
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.topofminds.com/top-of-minds/l
Telefoon:
020 7600 776

Lunch chef gezocht bij Top of Minds

Over Top of Minds

Top of Minds Executive Search staat bekend als de innovator in de markt van high-end recruitment. Levert executive professionals in de kwalitatieve top toegang tot de beste bedrijven van Nederland. Gespecialiseerd in consumer products met een leidende positie in digital. Levert leiders van de nieuwe wereld aan innovatieve opdrachtgevers als bol.com, booking.com en Naspers.

De onderneming kent sinds haar oprichting in 2008 een exponentiële groei. Wat haar bijzonder maakt is de bedrijfscultuur waarin energie, positiviteit en inspiratie centraal staan. Het team van 28 consultants, researchers en support staff is jong (gemiddelde leeftijd 30) en sportief. Maakte bewuste keuzes en wil het maximale uit leven en loopbaan halen. Millenials ten voeten uit.

Energie

Voeding speelt een centrale rol bij het op peil houden van een hoog energie niveau. Smaakvolle afwisseling zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Het stijlvolle kantoor aan het Vondelpark is hier helemaal op ingericht. Wat nog ontbreekt is een professionele kok die een dagelijks wisselende lunch kan bereiden voor zijn hongerige collega’s.

Menu

Salades voeren de boventoon, maar wel gemengd met koolhydraten en eiwitten. Soms een lichte aardappelsalade, dan weer pasta of quinoa. Gemarineerde kipfilet en buffelmozzarela zijn favorieten. Een dressing maakt het af. De kwaliteit van de ingrediënten is cruciaal, dus worden driemaal per week vers ingekocht bij groentenboer of nabije Marqt vestiging.

Functie-eisen

We vragen geen haute cuisine met mousse van ganzenlever. Wel een met aandacht bereide maaltijd van mooie ingrediënten. Een passie voor koken is dus belangrijk, ervaring geen vereiste. Kennis van of de bereidheid om leren omgaan met glutenvrije voeding is een must. Omdat we op dit moment aan de grenzen zitten van ons huidige kantoorpand, is het noodzakelijk dat de Lunch Chef bereiding van de lunch in eigen keuken kan uitvoeren en kan voorzien in transport naar ons kantoor.

Interesse? Mail naar brechtjereinders@topofminds.com