Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Part-time tijdelijk
Ingangsdatum:
28.03.2016
Naam:
Jasmijn
Bedrijf:
Albron Center Parcs
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.albron.nl
Telefoon:
0235741182

Over de organisatie
Albron CP verzorgt het eten en drinken in alle Horeca en Retail Food outlets binnen Center Parcs in Nederland en België. Als cateraar is Albron op diverse locaties werkzaam, maar altijd onder het dak van een ander. Je werkt in een unieke omgeving, vol met onalledaagse aspecten en gasten die we de tijd van hun leven bezorgen. Dit maakt deze werkplek voor jou uitdagend, kleurrijk en altijd vol verrassingen. Voor het Center Parcs park Zandvoort zijn we op zoek naar een enthousiaste Medewerker Bediening, die de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis maakt.

Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiesector met faciliteiten van het allerhoogste niveau. De kwaliteit van de parken is voor de sector in alle opzichten toonaangevend. Met smakelijk eten en drinken maken we de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis. Op elk vakantiepark staat een team van onder meer koks, horecamedewerkers en floormanagers dagelijks klaar om bezoekers te laten genieten van heerlijk eten en drinken in een prettige ambiance.

Over de functie
Als Medewerker Horeca ben je werkzaam in één van de restaurants of cafés binnen Center Parcs Park Zandvoort. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en biedt een optimale service aan de gasten waarbij je op een gastvrije manier de gasten het naar hun zin maakt en adviseert waar nodig is. Je beleeft voldoening aan het directe contact met de gast waarbij je flexibel en breed inzetbaar bent. Je ziet verkoopkansen en weet deze optimaal te benutten.


Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit
•Opnemen van bestellingen en deze afhandelen. Je rekent af en verricht alle noodzakelijke kassahandelingen.
Informeren naar waardering van de gast en het zelf afhandelen van eventuele klachten. Het verrichten van routinematige schoonmaakwerkzaamheden, zoals tafels afruimen en schoonmaken, glazen spoelen e.d. Het beoordelen van het product op kwaliteit en zondig maatregelen nemen. Ideeën aanleveren ten behoeve van de kwaliteitsverbetering, commerciële kansen, organisatie van de afdeling. Het benutten van verkoopkansen. Een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

Deze functie staat open voor 15 tot 20 uur per week.

Functievereisten
We zijn op zoek naar kandidaten met ambitie om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie en drive om gemaakte afspraken te realiseren. Werk jij daarnaast graag met mensen en heb je een passie voor lekker eten en drinken? Dan is het motto van Albron 'Bereid met hart en ziel' jou op het lijf geschreven en ben jij degene die wij zoeken!

Daarnaast heb je vakrelevante opleiding gevolgd op minimaal MBO niveau en je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in Duitse en Engelse taal. Ervaring in de Horeca is een pré. Ben jij gastgericht, commercieel en werk je graag team- en servicegericht en ben je flexibel inzetbaar (zowel doordeweeks als in het weekend). Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Mail je CV en motivatiebrief naar: werkenbijzandvoortaanzee@albron.nl of bel 023-5741182