Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Afwasser


Functie:
Afwasser
Dienstverband:
Part-time tijdelijk
Ingangsdatum:
28.03.2016
Naam:
Jasmijn
Bedrijf:
Albron Center Parcs
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.albron.nl
Telefoon:
0235741182

Over de organisatie
Albron is de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, we verzorgen al meer dan 100 jaar eten en drinken onder het dak van een ander. Je vindt onze restaurants, behalve in de parken van Center Parcs, ook bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op feesten en evenementen.

Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiesector met faciliteiten van het allerhoogste niveau. De kwaliteit van de parken is voor de sector in alle opzichten toonaangevend. Met smakelijk eten en drinken maken we de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis. Op elk vakantiepark staat een team van onder meer koks, horecamedewerkers en floormanagers dagelijks klaar om bezoekers te laten genieten van heerlijk eten en drinken in een prettige ambiance.

Over de functie
Als medewerker Spoelkeuken bij Albron Center Parcs ZANDVOORT verricht je alle voorkomende algemene werkzaamheden in de spoelkeuken. Je werkt volgens een wisselend rooster. De medewerker Spoelkeuken zorgt voor het afwassen en gereed maken voor gebruik van serviesgoed en bestek.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:
•Schoonmaken van de spoelkeuken.
•Opruimen van schone afwas en drogen van serviesgoed.
•Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.
•Deze vacature staat open voor 40 tot 60 uur per periode.

Functievereisten
Heb jij oog voor netheid en orde, ben je servicegericht en kan je een hoog werktempo aan? Werk jij daarnaast graag met mensen en heb je een passie voor lekker eten en drinken? Dan is het motto van Albron 'Bereid met hart en ziel' jou op het lijf geschreven en ben jij degene die wij zoeken!

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar: www.werkenbijzandvoortaanzee@albron.nl of bel naar 023-5741182.