Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
28.03.2016
Naam:
Jasmijn
Bedrijf:
Albron Center Parcs
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.albron.nl
Telefoon:
0235741182

Over de organisatie
Albron is de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, we verzorgen al meer dan 100 jaar eten en drinken onder het dak van een ander. Je vindt onze restaurants, behalve in de parken van Center Parcs, ook bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op feesten en evenementen.

Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiesector met faciliteiten van het allerhoogste niveau. De kwaliteit van de parken is voor de sector in alle opzichten toonaangevend. Met smakelijk eten en drinken maken we de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis. Op elk vakantiepark staat een team van onder meer koks, horecamedewerkers en floormanagers dagelijks klaar om bezoekers te laten genieten van heerlijk eten en drinken in een prettige ambiance.

Functievereisten
In de functie Kok bij Albron Center Parcs ZANDVOORT ben je een echte vakman. Door jouw ervaring met het produceren van gerechten, kun je de gasten een goede kwaliteit en presentatie leveren. Naast je vakinhoudelijke kennis ben je door ervaring in staat het werk goed te coördineren.

De taken die horen bij deze functie:
• Het produceren van koude en warme gerechten en items volgens vastgestelde receptuur.
• Het letten op een optimaal grondstoffengebruik, presentatie, kwaliteit en hygiëne.
• Het maken van de mise en place.
• Het bereiden van buffetten: o.a. het bakken en braden van vlees, vis en gevogelte.
• Het uitleg geven aan gasten over de samenstelling van maaltijden.
• Ideeën aanleveren ten behoeve van de kwaliteitsverbetering, commerciële kansen en organisatie van de afdeling.
• Het behouden van een schone werkplek, volgens de optimale hygiëneregels.
• Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

Als Kok heb je liefde voor je vak. Dit uit zich niet alleen in het afleveren van een hoogwaardig product, maar ook in de bereidheid naar gasten te luisteren en in te spelen op hun wensen. Zo zorg jij ervoor dat de gasten iedere dag met een tevreden gevoel weg gaan!

Wij vragen een afgeronde opleiding tot Restaurant Kok, aangevuld met vaktechnische en producttechnische cursussen. Beschik jij over minimaal MBO denk- en werkniveau? Heb je daarnaast ook meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen de Horeca, Catering of verzorgingsbedrijf? Dan ben jij degene die wij zoeken.

De vacature staat open voor 100 tot 130 uur per periode.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar: www.werkenbijzandvoortaanzee@albron.nl of bel naar 023-5741182.