Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
02.05.2016
Naam:
Andrew Hakse
Bedrijf:
Chasse Grand Cafe
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.chassedancestudios.com
Telefoon:
0610331881

Zelfstandig werkend kok | Fulltime M/V

Over ons:
In het bruisende stadsdeel Amsterdam-West bevindt zich de Chassekerk. Deze doet thans dienst als het grootste danscentrum in Europa en ontvangt vele (internationale) gasten. Chasse Dance Studios (www.chassedancestudios.com) en Chasse Sports Centre zijn inmiddels geopend en ontvangen vele (internationale) gasten.
Wij zijn een ontmoetingsplaats, zoals de originele bestemming van het gebouw ook was, waar alle mensen welkom zijn. Een plek die mensen bij elkaar brengt, waar mensen elkaar stimuleren, geïnspireerd raken en een prettige tijd met elkaar hebben.

Bij Chassé bieden we diversiteit; voor elk wat wils, met als doel mensen te laten genieten en een belevenis mee te maken, waarvoor de gast graag nog een keer terugkomt.
Binnenkort openen wij de deuren van ons Chasse Hotel en Grand Cafe/Restaurant en zijn daarom op zoek naar inspirerende collega’s die met volle overtuiging bij willen dragen aan de realisatie van dit fantastische project.

De functie:
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van verschillende ontbijt-, lunch- en dinergerechten. In deze functie krijg je de unieke kans om een geheel nieuwe keuken op te zetten en je eigen team samen te stellen. Je rapporteert direct aan de hotelmanager en met hem geef je invulling aan een uniek concept.
Je bent een teamplayer, ondernemend, toont initiatief en hebt uiteraard een passie voor koken. De diversiteit welke benodigd is in deze functie vereist een flexibele instelling en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!

Functie eisen:
• Je hebt een afgeronde koksopleiding, aangevuld met een diploma SVH leermeester;
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als (zelfstandig werkend) kok in een professionele keuken;
• Je bent een echte People manager met oog voor kwaliteit & resultaat;
• Je bent bereid om in wisseldiensten te werken en zeker in de hectische beginfase een sterk flexibele inzet te tonen;
• Je beheerst de Nederlandse taal;
• Je bent creatief en vindt het spannend om wisselende menu’s samen te stellen;
• Het kunnen omgaan met leerling-koks is een must
• Ervaring in het opzetten van een professionele keuken is een pré

Wat wij bieden:
Een superleuke uitdaging met de bijzondere kans om in een nieuwe organisatie je eigen stempel te kunnen drukken. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris en kun je rekenen op diverse extra’s.

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan direct een (creatieve) motivatiebrief, vergezeld van jouw curriculum vitae en overtuig ons dat jij diegene bent die wij zoeken! Of bel voor meer informatie naar de hotelmanager A. Hakse 06-10331881.

Ons emailadres is: chassehotel@gmail.com