Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
11.01.2016
Naam:
Lidwien Gijsen
Bedrijf:
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Provincie:
Brabant
Website:
www.mercure-tilburg.nl
Telefoon:
0135353275

Eten bij restaurant Taste! is een belevenis, een culinair avontuur en een echt avondje uit! Bij Taste! worden exclusieve en verfijnde gerechten geserveerd. Taste! staat met 12 punten in de GaultMilau, de top 500 van beste restaurants van Nederland. Het hele team streeft naar een top niveau voor een plek in de “LEKKER” en een Bib Gourmand.
Bij bar – brasserie Puur Mercure kunnen gasten genieten van een lunch, high tea, high wine of diner. Taste! en bar – brasserie Puur Mercure zijn onderdeel van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Het hotel ligt in het centrum van Tilburg en beschikt over 91 moderne hotelkamers en 4 appartementen welke van alle gemakken zijn voorzien. Voor vergaderingen en bijeenkomsten kunnen gasten terecht in één van onze 6 conferentie zalen.

Ter versterking van onze keuken zijn we per direct op zoek naar een:
ZELFSTANDIG WERKEND KOK (M/V)

Voor onze keuken bij restaurant Taste! en Puur Mercure zoeken wij een topper die de gasten met zijn of haar verfijnde gerechten in de watten weet te leggen. Als Zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het draaien van de keuken. Je geeft input bij het samenstellen van de menukaarten en stelt in samenwerking met de chef-kok de verschillende menu's samen. Daarnaast voer je bestellingen uit en andere voorkomende werkzaamheden. Tevens waarborg je de productkwaliteit en werk je volgens de voedselveiligheidvoorschriften en schoonmaakprocedures.

Profiel
- Je bent gemotiveerd en kunt zelfstandig een keuken draaien;
- Je bent flexibel en kunt goed prioriteiten stellen;
- Je vindt het leuk om in teamverband te werken;
- Je bent perfectionistisch;
- Je weet jouw beleving voor eten te vertalen naar bijzondere gerechten;
- Je bent representatief;
- Je hebt ervaring in restaurants in het hogere segment;
- Je bent beschikbaar in weekenden.
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou!

Arbeidsvoorwaarden
Als Franchise hotel maken wij deel uit van de Accor groep, met meer dan 4000 hotels in 90 landen zijn er volop doorgroei mogelijkheden binnen de keten. Verder bieden wij een flexibele werkomgeving in een leuk team, kortingen op hotelovernachtingen bij andere Accor hotels wereldwijd, grote mate van eigen verantwoordelijkheid en inbreng, een salaris conform Horeca CAO en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering.

Contact:
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lidwien Gijsen,
tel: 013-535 32 75.

Sollicitaties inclusief Curriculum Vitae richten aan:
personeelszaken@heuvelpoort.nl, Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg