Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
02.11.2015
Naam:
Michiel de Weger
Bedrijf:
Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen
Provincie:
Utrecht
Website:
www.pannekoekenbakker.nl/maarssen
Telefoon:
0618083520

Jij: je bent een stressbestendige, gedreven en enthousiaste kok die de drive heeft om tijdens de spits voor 250 gasten pannenkoeken te bakken.
Je beheerst de snijtechniek, kunt zelfstandig soepen en ragouts maken of hebt de ambitie dit op korte termijn te willen leren. Je bent representatief, sociaal en houdt van hard werken.
Je bent minimaal in staat om doordeweeks 1 dag te werken en in het weekend ook 1 dag. Tijdens feestdagen zijn wij ook open en kun je ingepland worden.

De functie:
In de rol van kok ben je in staat om de gehele voorbereiding op je te nemen. Dit in overleg met de chef. Het snijden van alle soorten groenten en fruit, tot het maken van diverse soepen, ragouts en verschillende soorten toppings voor onze pannenkoeken behoren tot je taken. Indien je creatief bent kun je in deze rol je ei kwijt door nieuwe soepen op de kaart te zetten of ander soort toppings voor op de pannenkoek te bedenken.
Na afloop van een hectische dag zorg je ervoor dat de keuken spic en span is en volgens HACCP normen achtergelaten wordt, de koelcel idem en voor de dag van morgen de voorbereidingen worden gedaan.


Het bedrijf: De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen is een trendy ogend pannenkoekenhuis gelegen aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen. Bij bakken meer dan 200 verschillende soorten pannenkoeken voor jong en oud. Naast pannenkoeken kunnen gasten bij ons terecht voor allerlei koffies, soepen en poffertjes. Ons restaurant is de ideale plek om na een wandeling, dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens een fietstocht te genieten van onze heerlijke pannenkoeken/poffertjes, uitstekende koffie met gebak. Wij zijn het gehele jaar door geopend, in de zomermaanden zelfs iedere dag.

Het team: je komt te werken onder begeleiding van de chef in een team dat werkt met het motto, niet lullen maar poetsen. Je collega's zijn jong, gedreven, stressbestendig en op zijn tijd grappig. Je komt te werken in een groot team dat tijdens de weekenddagen met 8 a 9 personen alle gasten voorzien van pannenkoeken.

Interesse?
Reageer dan door je CV met motivatie te sturen naar maarssen@pannekoekenbakker.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.