Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
02.11.2015
Naam:
Michiel de Weger
Bedrijf:
Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen
Provincie:
Utrecht
Website:
www.pannekoekenbakker.nl/maarssen
Telefoon:
0618083520

Jij: je bent een sociaal ingesteld persoon die het leuk vindt om gasten te bedienen zoals je zelf ook graag bediend zou willen worden in een restaurant. Spontaan, attent, scherp, gastvriendelijk en tot slot gedreven zijn woorden die op jou van toepassing zijn. In een restaurant met plek voor 200 gasten houd jij bij top drukte het overzicht en je hoofd koel. Natuurlijk klopt je hart wat sneller, dat hoort er immers bij.
Je bent in staat om doordeweeks 1 dag te werken en in het weekend ook 1 dag. Tijdens feestdagen zijn wij ook op en bestaat de kans de je ingepland wordt.

De functie:
In de rol van bedieningsmedewerker ben je in staat om gasten vanaf binnenkomst tot en met vertrek compleet te bedienen. Dit houdt in dat je ze begeleidt naar hun tafel, ze voorziet van dranken, (indien je potentie hebt) met de terminal bestellingen opneemt, achter de bar alle dranken klaar maakt en na afloop van een hectische dag ervoor zorgt dat het restaurant weer schoon is en alles klaar staat voor de dag van morgen.

Het bedrijf: De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen is een trendy ogend pannenkoekenhuis gelegen aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen. Bij bakken meer dan 200 verschillende soorten pannenkoeken voor jong en oud. Naast pannenkoeken kunnen gasten bij ons terecht voor allerlei koffies, soepen en poffertjes. Ons restaurant is de ideale plek om na een wandeling, dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens een fietstocht te genieten van onze heerlijke pannenkoeken/poffertjes, uitstekende koffie met gebak. Wij zijn het gehele jaar door geopend, in de zomermaanden zelfs iedere dag.

Het team: je komt te werken in een jong en enthousiast team. Sommige zijn er al vanaf de opening bij en dat zie je. Ze zijn gedreven, hebben hard voor de zaak en staan, indien de situatie daar om vraagt, binnen 10 minuten op de stoep om tijdens extreme drukte bij te springen. Als bedieningsmedewerker werk je tijdens weekenddagen met 7 a 8 restaurantmedewerkers om alle gasten een mooie ervaring te bezorgen.

Interesse?
Reageer dan door je CV met motivatie te sturen naar maarssen@pannekoekenbakker.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.