Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.12.2015
Naam:
Hanneke Moerland
Bedrijf:
Gastel Sfeer
Provincie:
Brabant
Website:
www.gastelsfeer.nl
Telefoon:
0165 51 22 66

Zelfstandig Werkend Kok gezocht!
24 tot 32 uur

In het cafe leeft het de hele dag. Vanaf 10:00 uur zijn wij geopend voor een kopje koffie met gebak, gevolgd door de lunch om daarna over te schakelen op borrel en diner. Naast de traditionele menukaart hebben we ook veel feesten en partijen waar gerechten voorbereid moeten worden, zoals buffetten en barbecues. Op ons grote terras hebben we maar liefst 180 zitplaatsen.

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse keukenwerkzaamheden en bereid je zelfstandige gerechten. Als de chef niet aanwezig is, ben jij het aanspreekpunt voor de keuken en stuur je de keukenhulpen en afwassers aan. Je werkt georganiseerd en je bent niet band om dingen uit te proberen. Je zorgt dat het eten mooi op de borden ligt en dat de gasten per tafel op hetzelfde moment hun bestelling geserveerd krijgen. Daarnaast zouden we het fijn vinden als je met creatieve ideeën komt en leuke, seizoensgebonden gerechten voor de kaart bedenkt in overleg met de chef.

Als Zelfstandig Werkend Kok neem je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken betreffende de keuken. Samen met de chef en het gehele Gastel Sfeer team draag je zorg voor kwaliteit, service en gasttevredenheid.

Reageren kan via: keuken@gastelsfeer.nl

Gastel Sfeer
Gastelsedijk Zuid 8
4751 VE Oud Gastel
www.gastelsfeer.nl