Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
01.03.2016
Naam:
Dionne Dijkman
Bedrijf:
The Spot
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.gotothespot.com

ZELFSTANDIG WERKENDE CHEF KOK SURF/SPORT/ STRAND

Heb je leidinggevende ervaring in de keuken, liefde voor het klaarmaken van gezond, eerlijk en lekker eten en affiniteit met het strand en de surf lifestyle?

Ben je van nature vriendelijk en past de leidersrol jou als gegoten?

Blijf je kalm onder stressvolle situaties en kun je pieken waar nodig als de werkdruk daarom vraagt en jouw team daarbij aansturen?

Dan hebben we een passende job voor jou bij The Spot aan de Nederlandse kust.

Als zelfstandig werkend chef kok ben je het aanspreekpunt van de keuken en heb je een voorbeeldfunctie. Je neemt het voortouw en bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de keuken. Je kan goed communiceren met je collega’s, hebt kennis van producten en bent nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkeling op dat gebied, hebt ervaring en kennis van HCCP en inkoop en je hebt oog voor detail.

Onze beach lifestyle staat voor sport, gezondheid en duurzaamheid, hier hechten wij als voorlopers op dit gebied dan ook grote waarde aan.

Daarom biedt onze menukaart een ruime keuze aan eerlijke, duurzame, biologische en vegetarische mogelijkheden. We hosten veel bedrijfsfeesten en groepen, waarbij onze zeer uitgebreide en verzorgde buffetten een belangrijke rol spelen. Ons assortiment wordt ieder seizoen verder uitgebreid. Laat je door de smaak van onze wereldse gerechten ontvoeren naar andere delen van de wereld en ontdek zelf waarom The Spot zo geliefd is bij iedereen die houdt van een gezonde en actieve levensstijl.
Op http://www.gotothespot.com/beachclub-strand-zandvoort/ zie je het menu.

WAT ZOEKEN WIJ?
• Je hebt liefde voor het vak en kookt de sterren van de hemel
• Je hebt ruime productkennis en een intrinsieke motivatie de beste gerechten te maken
• Je kunt organiseren, leiding geven, snel schakelen en zelfstandig werken
• Je hebt een proactieve en gemotiveerde houding
• Je bent gastvrij en servicegericht
• Je bent commercieel ingesteld
• Je bent beschikbaar in de zomermaanden en flexibel t.a.v. het werkrooster
• Een koksopleiding en ervaring als chef kok zijn een pré,

WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden een fulltime job in de periode maart tot oktober tegen een aantrekkelijk salaris op basis van leeftijd en niveau.

The Spot verzorgt een exclusief opleidingstraject voor alle keukenmedewerkers waar ze meer leren over onze producten, werkwijze en waar ze kennis maken met elkaar. Als chef kok heb je een leidende rol in dit traject, dit is jouw kans om het team klaar te stomen voor een zomer seizoen knallen!

Voel jij je direct aangesproken en ben je klaar voor een fantastische uitdaging in een heerlijke omgeving? Stuur dan je CV en motivatie brief naar Events@gotothespot.com ter attentie van Menne Bartlema en Dionne Dijkman en wellicht kom jij volgende zomer ons enthousiaste team versterken. Welcome to our world!