Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.11.2015
Naam:
Frank Mosselman
Bedrijf:
Food for Thought
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
http://www.foodforthought.nu/
Telefoon:
0104112353

Food for Thought is een bedrijf waar het cliché ‘jong en dynamisch’ zeker op van toepassing is. Food for Thought is het bedrijf achter verschillende succesvolle pop-pup formules in Rotterdam. Een bedrijf waar termen als innovatie, welzijn, zorg, tweede kansen en een diepgeworteld geloof in de goedheid van de mens centraal staan. In die lijn is Food for Thought sinds kort mede verantwoordelijk voor een nieuwe horeca formule in een groot complex met ouderenhuisvesting. Om onze toekomstige groei te waarborgen en in goede banen te leiden willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste zelfstandig werkende kok.
Functie omschrijving
Als onze kok geef je leiding aan het keukenpersoneel op diverse locaties. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de dagelijkse werkzaamheden en bestellingen, het (mede) bereiden van gerechten, het controleren van de kwaliteit, het begeleiden van leerlingen en koks op onze locaties en de ontwikkeling van nieuwe menu’s in samenwerking met F&B manager. Uiteraard leeft de kok de voorschriften na op het gebied van Arbo en HACCP en bewaakt daarbij de efficiency van alle keukenprocessen.
Persoonlijkheid
Wij zoeken iemand die van een uitdaging houdt en wanneer nodig snel kan schakelen. Je bent een ‘coach’ met een aanstekelijke passie voor het vak. Je hebt oog voor mensen en vindt het leuk dat er in jouw team ook een aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt rondlopen. Je ziet een uitdaging in elke collega om die net zo gepassioneerd te laten zijn over lekker eten als jij, en alles wat daarbij komt kijken.
Functie-eisen
• Vakdiploma’s vereist, aangevuld met SVH leermeester;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Aandacht voor kwaliteit, creativiteit en innovatie;
• Cijfermatig onderlegd en resultaatgericht;
• Kennis van wettelijke voorschriften (Arbo, HACCP en Veiligheid);
• Coachend leidinggeven;
• Sociaal en communicatief sterk.
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie.
Interesse?
We horen graag je persoonlijke motivatie om bij ons te komen werken. Deze kun je samen met een leuke foto van jezelf en je cv sturen naar Hans Mosselman (hans@foodforthought.nu) o.v.v. “Sollicitatie kok”. Heb je nog vragen, stuur ons een mailtje of bel ons op +31-10-4112353. We horen graag van je!
Food for Thought BV
Van der Takstraat 8
3071 LL Rotterdam
www.foodforthought.nu