Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.10.2015
Naam:
Igor Prkic
Bedrijf:
Sugo
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.sugopizza.nl
Telefoon:
0617819475

Omschrijving

Bij Sugo maken we Pizza al Taglio, de echte Romeinse pizza. Dit is de culinaire, moderne variant van pizza, vierkante stukken die met een schaar uit een plaat worden geknipt. Het geheim van Pizza al Taglio is de perfecte bodem. Het deeg is gist-arm (80% minder gist) en rijst 48 tot 72 uur voordat we de pizza’s bakken. Het biologische meel komt van een familiebedrijf in Italië. Smaak en kwaliteit staan bij Sugo op de eerste plaats. We werken uitsluitend met mooie, verse, 100% natuurlijke producten. De pizza's worden de hele dag door bereidt in een open keuken/counter. Het menu wisselt van dag tot dag. Naast pizza verkopen we salades, koffie/thee, drankjes en lekkernijen. Sugo is 7 dagen per week open tussen 10:00 en 22:00 uur.

De functie

Als hulpkok/kok in opleiding bereidt en bak je de pizza’s. Je houdt je o.a. bezig met:
•Het bereiden van de pizza’s van bodem tot en met de toppings en het bakken van de pizza’s. Vooral de bodems vereisen een bijzondere techniek.
•Bedenken van nieuwe recepten voor pizza’s.
•Zorgen voor een schone en nette werkomgeving.

Wij zijn op zoek naar een jonge leergierige hulpkok/kok in opleiding, die per direct kan starten. Je bent gedreven, professioneel en flexibel in de werkzaamheden die worden vereist.

• Je hebt affiniteit met koken;
• Je bent enthousiast en wil de techniek van pizza al Taglio graag leren;
• Je bent flexibel inzetbaar en hebt een passie voor lekker en kwalitatief goed eten.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan van 20 tot 40 uur per week in een leuk team in een dynamische moderne werkomgeving in hartje Rotterdam.Je salaris is conform horeca CAO en afhankelijk van kennis en ervaring.

Past deze baan goed bij jou?

Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatie én beschikbaarheid per email. Voor meer informatie kun je terecht bij Igor Prkic (eigenaar): 06-17819475Cv met een foto is een een pré.