Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.11.2015
Naam:
Nikkel Abbing
Bedrijf:
Van Heinde
Provincie:
Brabant
Website:
www.vanheinde.nl
Telefoon:
+31627870101

Medewerker Bediening (m/v)
Ga jij onze gasten in de watten leggen?

Van Heinde –

Wie zijn wij
In het najaar van 2015 zullen we in historische grondstoffenloods in ’s-Hertogenbosch, een foodhall openen waar mensen uit de wijde omgeving kunnen komen genieten van seizoensgebonden gerechten en tevens ingrediënten en maaltijden kunnen meenemen om thuis te bereiden.
We willen de pleisterplaats worden waar mensen met hun eten verbonden worden en samen zorgen we voor (on)verwachte ontmoetingen.

Van Heinde: Wie zoeken we?

Binnen van Heinde vormen de keuken en het restaurant letterlijk en figuurlijk de centrale plek. Hier schuiven onze gasten aan voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner (capaciteit 65-100 gasten) maar kunnen hier ook terecht voor het kopen van huisgemaakte maaltijden. Ons restaurant kijkt uit op onze open keuken en vormt een lust voor het oog.
Als medewerker bediening ben jij het visitekaartje van ons restaurant. Je voornaamste doel is om het onze gasten naar de zin te maken. Je hebt een aangeboren talent voor gastvrijheid.
Wat verwachten we van je als Medewerker Bediening?

• Je hebt ervaring in de horeca, maar hebt ook de wil en inzet om een echte topper te worden
• Van nature heb je een flexibele instelling en ben je 100 % stressbestendig
• Je hebt een opgeruimd karakter bent punctueel en schoon in denken en doen
• Je bent zeer leergierig, ambitieus en hebt het vermogen jezelf te ontwikkelen
• Je combineert perfecte service met vriendelijke verkoopgerichtheid
• Je bent positief ingesteld en een goed gevoel voor humor
• Je houdt van aanpakken en hebt altijd een volledige inzet
• Je bent in het bezit van organisatietalent en hebt inzicht in de logistiek van het restaurant
• Je blijft continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied

Welke ingrediënten zoeken wij in onze Medewerker bediening?
Van Heinde zoekt een energieke medewerker bediening die gelooft in de missie van Van Heinde. Je bent een teamplayer, flexibel maar zeker ook een fijne collega. Je bent een sterspeler op gebied van presentatie. Onze ideale kandidaat heeft een MBO opleiding medewerker bediening afgerond. Je bent bekend met HACCP regelgeving. Je bent gastgericht, communicatief vaardig en door je open, proactieve, enthousiasmerende houding weet je gasten en collega’s te boeien.
Wat heeft Van Heinde te bieden:
Unieke kans om onderdeel te zijn van een innovatief bedrijf waar het draait om selecteren, bereiden en verkopen van lekker, oorspronkelijk en aantrekkelijk eten. Uiteraard marktconforme beloning.


Ben jij die Medewerker bediening met smaak die wij zoeken? Solliciteer direct via recruitment@nikkelatwork.nl en sluit je motivatie en CV bij. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op telefoonnummer 06 – 27870101.