Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.11.2015
Naam:
Nikkel Abbing
Bedrijf:
Van Heinde
Provincie:
Brabant
Website:
www.vanheinde.nl
Telefoon:
+31627870101

(aankomend) Zelfstandig werkend kok (m/v)
Wordt jij de rechterhand van onze Chef kok?

Van Heinde – Wie zijn wij

In het najaar van 2015 zullen we in historische grondstoffenloods in ’s-Hertogenbosch, een foodhall openen waar mensen uit de wijde omgeving kunnen komen genieten van seizoensgebonden gerechten en tevens ingrediënten en maaltijden kunnen meenemen om thuis te bereiden.
We willen de pleisterplaats worden waar mensen met hun eten verbonden worden en samen zorgen we voor (on)verwachte ontmoetingen.

Wie zoeken we?

Binnen van Heinde vormt de keuken letterlijk en figuurlijk een centrale plek. Dit is de plek waar onze gasten aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner (capaciteit 65-100 gasten) maar ook terecht kunnen voor het kopen van huisgemaakte maaltijden gemaakt.
Samen met onze chef-kok druk je een culinaire stempel op de hele foodhall. De keukenbrigade fungeert als smaak ambassadeur voor Van Heinde. Je kennis van producten en bereidingstechnieken vormt een inspiratie voor gasten en medewerkers.
Wat verwachten we van je als Zelfstandig werkend kok?

• Je zorgt voor de bereiding van de maaltijden voor ons restaurant en de traiteurslijn
• Je bent samen met de Chef kok verantwoordelijk voor het opleiden en aansturen van de keukenbrigade in lijn met de unieke Van Heinde receptuur.
• Je vervangt de Chef kok bij diens afwezigheid
• Je ziet toe op de naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo-, HACCP en werk en presentatiemethoden
• Je fungeert vanuit je culinaire expertise binnen de gehele vestiging als vraagbaak voor onze gasten en collega’s
• Je initieert en ondersteunt bij de invulling van proeverijen in de vestiging
• Je blijft continu op de hoogte van de nieuwste culinaire ontwikkelingen op het gebied van producten, gerecht en kooktechnieken

Welke ingrediënten zoeken wij in onze Zelfstandig werkend kok?

Van Heinde zoekt een energieke zelfstandig werkend kok die gelooft in de missie van Van Heinde. Je speelt met smaak, presentatie en kleuren. Onze ideale kandidaat heeft een sterke basis (bereidingstechnieken /warenkennis) op MBO niveau. Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring in een soortgelijke keuken. Je bent bekend met HACCP regelgeving. Je bent gastgericht, communicatief vaardig en door je open, proactieve, enthousiasmerende houding weet je gasten en collega’s te boeien.
Wat heeft Van Heinde te bieden:
Unieke kans om onderdeel te zijn van een innovatief bedrijf waar het draait om selecteren, bereiden en verkopen van lekker, oorspronkelijk en aantrekkelijk eten. Uiteraard marktconforme beloning.


Ben jij die (aankomend) Zelfstandig werkend kok met smaak die wij zoeken? Solliciteer direct via recruitment@nikkelatwork.nl en sluit je motivatie en CV bij. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op telefoonnummer 06 – 27870101.