Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
03.08.2015
Naam:
Hotel Des Indes
Bedrijf:
Hotel Des Indes
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
http://www.hoteldesindes.nl/werken
Telefoon:
0703612345

Chef de Parti

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een keuken en vind je het leuk om verschillende culinair hoogwaardige gerechten en delen hiervan te bereiden? Ben je gedreven en wil je in je toekomst investeren... dan ben je in de keukenbrigade van Hotel Des Indes op je plek. Wij zijn op zoek naar iemand die er voor wil zorgen dat onze gasten een geweldige ervaring beleven. Iemand met productkennis en gedrevenheid die zelfstandig een partie kan draaien.

Hotel Des Indes is een prachtig vijfsterrenhotel in het hartje van Den Haag. Met haar rijke geschiedenis en monumentaal pand pronkt het hotel al meer dan 130 jaar aan de Lange Voorhout. Gasten staan centraal binnen Hotel Des Indes en als een groot team zullen we alles doen om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Als Chef de Parti werk je mee en leid je de werkzaamheden binnen de parti zodanig dat een culinair hoogwaardig product tot stand komt. Daarnaast zal je bijdragen aan de ontwikkeling van garnituren en zal je voorstellen doen aan de Sous Chefs en/of de Executive Chef.

Taken en verantwoordelijkheden:
Als Chef de Parti ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden met betrekking tot alle keukenactiviteiten. Verder plan je de dagelijkse werkzaamheden, houd je de dagvoorraad op peil en geef je alle gerechten door. Je bent verantwoordelijk voor de controle en het opslaan van een breed assortiment hoogwaardige goederen en het dagelijks doorgeven van bestellingen voor benodigde grondstoffen. Ervoor zorgen dat het ontbijtbuffet er strak uit ziet en de roomservice voldoende voorraad heeft, is ook de verantwoordelijkheid van onze Chef de Parti.
In het kader van de kwaliteitsbewaking zie je er op toe dat de kwaliteit van de gerechten en de naleving van HACCP wordt toegepast. Verder ben je op de hoogte van de regels van veiligheid, hygiëne en persoonlijke verzorging.
Als Chef de Parti heb je verder de kans om je leermeesterdiploma te halen en onze toekomstige leerlingen te begeleiden en op te leiden.
Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk en willen hen graag begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Competenties
Welke competenties heb je nodig als Chef de Parti?
• Flexibel
• Initiatief
• Creatief
• Originaliteit
• Innovatief
• Team player
• Stressbestendig
• Assertief
• Goede communicatieve vaardigheden
Kennis & vaardigheden
• Kennis van alle HACCP standaarden
• SVH opleiding
• Productkennis
• Demonstreert een juist en veilig gebruik van alle materialen
• Kennis van de hotelprocedures met betrekking tot hygiëne, gezondheid, brand en veiligheid
• Leidinggevende ervaring in keuken
• Ervaring in vijfsterren hotel is een pré
Perspectief:

Als medewerker van Hotel Des Indes ontvang je een marktconform salaris. Hiernaast staat in ons hotel je persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden qua opleidingen en trainingen zodat jij je potentieel kunt bereiken. Hotel Des Indes maakt deel uit van Starwood Hotels & Resorts met rond de 1000 hotels wereldwijd. Zowel nationaal als internationaal zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Trainingen:

Hotel Des Indes biedt een grote variatie aan trainingen aan, jouw ontwikkelingen staan hier in centraal. Naast de training op de vloer, zal je ook deelnemen aan de Starwood Hotels & Resorts introductie training, Service & Culture training, HACCP / Diligence Training, Veiligheid en werk gerelateerde afdeling workshops.

Voordelen:

Als medewerker van Hotel Des Indes kan je gebruik maken van het voordeel om in alle Starwood Hotels wereldwijd voor een sterk gereduceerde prijs te overnachten, hiernaast krijg je 50% korting op alle Food & Beverage tijdens je verblijf. Bij je eerste contractverlenging wordt je uitgenodigd om samen met je partner, vriend of vriendin te komen dineren en overnachten in het hotel.

Alle medewerkers van Hotel Des Indes ontvangen een tegemoetkoming in hun reiskosten, kunnen voor een klein bedrag gebruik maken van de personeelskantine en worden regelmatig getrakteerd op een feestje of borrel.