Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
22.06.2015
Naam:
Anouk Steenbeek
Bedrijf:
Strandhuys De Gouden Bal
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.degoudenbal.nl
Telefoon:
070-5110070

Voor Strandhuys De Gouden Bal te Wassenaar zoeken wij een:

Zelfstandig werkende kok (m/v)

Fulltime/parttime

Bedrijfsomschrijving

Strandhuys de Gouden Bal te Wassenaar is opgericht door een “oud marineman”. De Gouden Bal is vernoemd naar het verblijf van de onderofficieren op ieder schip van de Koninklijke Marine. Het Strandhuys is het hele strandseizoen bij elk weertype de perfecte locatie om te genieten! In ons geheel vernieuwde paviljoen met prachtige nieuw terras kan genoten worden van een drankje en een hapje. Zowel alleen voor de lekkere trek als voor een uitgebreid diner kan men bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij ook receptie’s, bbq’s, vergaderingen of een bruiloft. Voor alle feestelijkheden die gevierd moeten worden is de Gouden Bal de perfecte locatie!


Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan o.a uit het controleren van de (dagverse) goederen bij binnenkomst, het verwerken van de gegevens in het HACCP logboek, mise en place maken, lunchgerechten en dinergerechten bereiden en het zelfstandig doorgeven van de gerechten aan de bediening. Het schoonhouden en schoonmaken van de werkruimtes en alle overige werkzaamheden die plaatsvinden in een a la carte keuken. Op drukke dagen bestaat ons keukenteam uit 5 personen en op een rustige dag ben je zelfstandig (alleen) verantwoordelijk voor een soepel draaiende keuken.


Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega met voldoende werkervaring, die zowel zelfstandig, maar ook goed in teamverband kan werken. En iemand die de uitdaging wil aangaan om de activiteiten rondom de Gouden Bal tot een succes te maken.


Overige informatie

Ben jij gemotiveerd, flexibel en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan een mail met CV en motivatiebrief naar info@degoudenbal.nl en wellicht kunnen we jou aan boord verwelkomen. Meer weten over deze vacature bel dan met 070- 511 00 70 en vraag naar Anouck Steenbeek. Voor algemene informatie verwijzen wij naar onze website. www.degoudenbal.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld