Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
24.08.2015
Naam:
Patrick Scheele
Bedrijf:
Ambassade Hotel
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.ambassade-hotel.nl

Omschrijving vacature ontbijt kok (32 uur) vacature :
Het AMBASSADE HOTEL, een stijlvol viersterren grachtenhotel in het centrum van Amsterdam met 57 kamers en suites, is op zoek naar een ONTBIJT KOK (38 uur per week). Het hotel herbergt een uitgebreide collectie Cobra-kunst, alsmede de Library Bar met meer dan 4000 gesigneerde boeken van auteurs die allen in het hotel verbleven. Medio 2015 openen wij de bar en brasserie in het hotel.

De kok kan dagelijks worden ingezet tijdens het ontbijt. Allereerst is de kok verantwoordelijk voor de gerechten en items die in de keuken worden bereidt. Tijdens de dienst is de kok verantwoordelijk voor de bereiding van gerechten of het voorbereiden van de mise en place. Taken worden uitgevoerd aan de hand van standaard operating procedures van de Ambassade Brasserie. HACCP, sociale hygiëne, veiligheid, arbeidsomstandigheden, milieuzorg en voedingsmiddelen hygiëne worden allen in acht genomen. Je draagt verantwoording af aan de executive chef of bij diens afwezigheid de sous chef.

Wij zijn op zoek naar een capabele, professionele en ervaren ontbijt kok. Een verantwoordelijk persoon die beschikt over organisatievermogen en goede communicatieve vaardigheden. Iemand die de verwachtingen van de gast kan overtreffen en consistent is in de kwaliteit van gerechten die worden geserveerd.
Functie eisen Ontbijt / lunch kok (38 uur) vacature :
• Minimaal MBO werk- en denkniveau 3.
• SVH diploma/ certificaten of soortgelijke opleiding.
• Relevante ontbijt en à la carte ervaring in soortgelijke bedrijven en/of stages.
• Aantoonbare kennis van de basistechnieken en kennis van producten en ingrediënten.
• Kwaliteitsgericht
• Zelfstandig, verantwoordelijk en proactief.
• Stressbestendig.
• Enthousiast, gemotiveerd en collegiaal.

Wij bieden u een afwisselende baan in een zeer aangename werkomgeving met een interessant internationaal gastenbestand. Aan een prettige werksfeer tussen alle medewerkers wordt in het Ambassade Hotel veel waarde gehecht. Zo maakt u deel uit van een hecht team dat elkaar op een intensieve en plezierige manier ondersteunt.

Uw brief en C.V. graag naar:

Ambassade Hotel
t.a.v. Patrick Scheele
Herengracht 341
1016 AZ Amsterdam

020-5550222
patrick.scheele@ambassade-hotel.nl
www.ambassade-hotel.nl