Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
09.06.2015
Naam:
Kim Jungen
Bedrijf:
Stichting Arq
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.arq.org

Arq Psychotrauma Expert Groep is een groep van instellingen en organisaties die zich bezighoudt met de gevolgen van schokkende gebeurtenissen en psychotrauma. Elke partner in Arq is expert op een deelterrein. Samen staan de partners in Arq voor kennisontwikkeling en kennisoverdracht, begeleiding en behandeling, preventie en ondersteuning. Voor individu, organisaties en samenleving.
Partners in Arq zijn: Stichting Centrum '45, IVP, PDC, Equator Foundation, War Trauma Foundation, Cogis en Impact. Partners van Arq zijn: Stichting 1940-1945 en Stichting Pelita

Wij zoeken per direct op oproepbasis een
Kok m/v

Algemene informatie
Arq Psychotrauma Expert Groep (hierna Arq) heeft alle ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in het Arq Dienstencentrum (ADC). Onderdelen van het ADC zijn de facilitaire dienst, ICT, de financiële administratie en de concerncontrole. Het ADC wil een professionele en innoverende organisatie zijn die de partners binnen Arq op alle locaties ondersteunt in het bereiken van hun doelstellingen die de verantwoordelijkheid neemt voor haar diensten. De afdeling Hotelservice is onderdeel van de facilitaire dienst en biedt schoonmaakdiensten, restauratieve en cateringservice, linnenservice en onderhoudt de koffie en theevoorzieningen op de locaties. Wij zijn op zoek naar een kok die voor beide locaties (Diemen en Oegstgeest) werkzaam wil zijn. Het betreft een tijdelijke functie in verband met bezetting tijdens vakantie en aanname geschiedt op basis van een nul uren overeenkomst voor een half jaar.

Functie-informatie
• Bereidt maaltijden, lunches, snacks en catering in het algemeen in overeenstemming met de verwachte afname (cliënten en personeelsleden).
• Past waar nodig en mogelijk de maaltijd aan specifieke wensen en diëten aan;
• Ziet er op toe dat de werkzaamheden in de keuken worden verricht conform de geldende eisen en normen voor hygiënisch werken.
• Bewaakt en beheert de voorraadhoogte van benodigde levensmiddelen.


Functie-eisen
• Kennis op het niveau van zelfstandig werkend kok aangevuld met de specialisatie dieetkok (MBO niveau 4).
• Kennis van wettelijke regelgeving m.b.t. voedselveiligheid en HACCP-richtlijnen in relatie tot het eigen werk en de bediening van de aanwezige apparatuur.
• Sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten.
• Creativiteit bij het bereiden van gevarieerde maaltijden.
• Organisatievermogen voor het coördineren, plannen en organiseren van de werkzaamheden in de keuken.

Arq Psychotrauma Expert Groep hanteert professioneel, innovatief, ondernemend, klantvriendelijk en respectvol als kernkwaliteiten voor alle medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden
• de aanstelling is op basis van een nul urenovereenkomst voor een half jaar.
• de salariëring vindt plaats volgens de FWG salarisstructuur; de functie is ingedeeld in functiegroep FWG 35, minimaal € 1.647,- en maximaal € 2.450,- bruto per maand op fulltime basis.

Procedure en inlichtingen
Algemene informatie over Arq vind je op www.arq.org. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Helmus (manager Facilitaire Dienst):
071-5191546.

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar vacature@arq.org, t.a.v. Debora Westerheiden, P&O, onder vermelding van de functie kok 15 06 03.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.