Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
05.06.2015
Naam:
Maaike Klein
Bedrijf:
VERMAAT
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.werkenbijvermaat.nl
Telefoon:
0306875598

Ben jij die ervaren Chefkok voor diverse bedrijfshoreca locaties in Amsterdam die wij zoeken?

Waar bijt jij je in vast?
Als Chef-kok van diverse bedrijfshoreca locaties in Amsterdam stuur jij een keukenteam van ongeveer 6 koks aan. Vanuit de keuken van Restaurant BEAT weet jij als geen ander samen met je keukenteam fantastische lunches te produceren voor ongeveer 800 gasten per dag op afstand en ben je een kei in het verzorgen van banquetingpartijen. Jij coördineert dit voor ongeveer 4 locaties van VERMAAT in Amsterdam, bijvoorbeeld voor Booking.com en Rituals. Uiteraard steek jij ook zelf de handen uit de mouwen en kun je als Chef-kok jouw culinaire creativiteit volledig kwijt, dit verwachten we zelfs van je. Geen standaard menucyclus, jij laat onze gasten genieten van het samen eten en drinken met de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenbrigade met de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden. Jij weet jouw passie voor het vak als geen ander over te brengen op je collega’s en je faciliteert hen om te kunnen excelleren. Vanzelfsprekend verzorg je de werkroosters, inkoop en enige administratie. De trends op foodgebied volg jij op de voet, gewoon omdat je dat leuk vindt, èn om het te kunnen toepassen in je werk! De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 06.30 uur tot 15.00 uur.

Wie ben je?
• Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op MBO niveau en je hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring.
• Je bent geen groentje meer als het gaat om leidinggeven, dit gaat jou gemakkelijk af.
• Je weet met jouw kennis goed in te spelen op de markt en je bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling als het gaat om eten & drinken.
• Jij hebt een open en gastvrije houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
• Je gaat samen met de keukenbrigade elke dag voor het allerbeste resultaat en samen met je team wil jij morgen beter presteren dan gisteren.
• Je bent flexibel inzetbaar, het werken op doordeweekse dagen van ongeveer 06.30 uur tot 15.00 uur is voor jou geen probleem.
• Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam.

Wie zijn wij?
VERMAAT ontwikkelt en exploiteert horeca- en retailconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens en evenementen. VERMAAT is een familiebedrijf met geschiedenis. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee VERMAAT met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.
De kernwaarden van VERMAAT zijn enthousiast, groei, aandacht en trots. Dit zijn niet zomaar woorden, ze geven richting aan ons gedrag. Je kunt de VERMAAT-collega herkennen aan zijn persoonlijkheid en hoe hij de dingen doet voor zichzelf en voor een ander.

Wat bieden wij jou?
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij VERMAAT aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie, of het aansturen van meerdere locaties. VERMAAT helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct door het toesturen van je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@vermaatgroep.nl