Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Leerling Kok 3de jaars


Functie:
Leerling Kok 3de jaars
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
26.11.2015
Naam:
H Veenhof
Bedrijf:
Boerhaave
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.boerhaave-voorhout.nl
Telefoon:
0252211483

Hotel Cafe Restaurant Boerhaave is sinds 1876 een zeer belangrijk en sociaal middelpunt in Voorhout. Gemoedelijkheid, gastvrijheid, samen met een goede service en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Onze gasten zijn van harte welkom voor een drankje, een hapje, feest of evenement en/of voor een geheel verzorgd arrangement met hotelovernachting.

Wij hebben ons restaurant volledig vernieuwd en zijn op zoek naar een Leerling kok 3 of 4e jaars die samen met onze zelfstandig werkende kok en keukenhulp een uitdaging aan wilt gaan.

Ben jij echt op zoek naar een stageplek waar je de tijd krijgt om te ontwikkelen en te leren, stressbestendig, flexibel, kritisch over kwaliteit en vind je presentatie van je gerechten, maar ook hygiƫne zeer belangrijk, dan ben jij misschien onze nieuwe collega. Wij zijn op zoek naar iemand die niet te beroerd is zijn handen uit de mouwen te steken, pro actief kan meedenken en een echte teamplayer is.

Wat kun je van ons verwachten? Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie waarin jij je kunt ontwikkelen. Je salaris is conform Horeca CAO. Wij aarzelen niet om medewerkers, die goed functioneren, voor langere tijd aan te nemen.

Wil jij met ons bovenstaande uitdaging aangaan? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via

Hotel Cafe Restaurant Boerhaave
T.a.v Hein Veenhof
Herenstraat 57
2215 KE Voorhout
Email : Personeel@Boerhaave-Voorhout.nl