Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
13.08.2015
Naam:
L.Dirks
Bedrijf:
Studio/K
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.studio-k.nu
Telefoon:
0206920422

Studio/K is op zoek naar een nieuwe chef! We zijn een jong initiatief voor kunst en cultuur in de Indische Buurt. Met een enthousiaste vereniging van studenten runnen we een restaurant, café, bioscoop en club in één. Alleen de avondkeuken wordt ingevuld door een team van professionele koks. In onze keuken staan duurzame en biologische producten centraal en zetten we ieder seizoen weer nieuwe bijzondere gerechten op de kaart. Naast keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten staan er een veganistisch voor-, hoofd- en nagerecht op het menu. Ook werken we met wisselende weekgerechten en halen we inspiratie uit de films die in onze bioscoop draaien. Kernwoorden voor onze gerechten zijn originaliteit en toegankelijkheid.

DE FUNCTIE

We zijn opzoek naar een enthousiaste en ambitieuze chef-kok die Studio/K vanaf deze zomer nog meer op de kaart wil zetten in het culinaire leven van Amsterdam. Omdat de avondkeuken van Studio/K een zeer specialistische afdeling is binnen de organisatie, zijn wij opzoek naar iemand die in het bezit is van een hoge mate van expertise en zelfstandigheid, leiding kan geven aan een team van 3 á 4 mensen en mee wil denken met een jonge organisatie. Onze chef-kok is verantwoordelijk voor het samenstellen van de menukaart, het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van het eten, het begeleiden en inwerken van (nieuwe) teamleden, de inkoop met het oog op marges en de algehele communicatie vanuit de keuken. Ook hou je toezicht op het naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, milieu, hygiëne en HACCP en begeleid je het studenten lunchteam waar nodig. Door het interdisciplinaire karakter van Studio/K vinden er vaak ook evenementen plaats waar de keuken de catering voor verzorgt. Van eten voor artiesten tot bedrijfsuitjes en bruiloften. Van onze chef-kok wordt verwacht dat deze met de vereniging mee kan denken over het aanbod van de catering en de productie en de logistiek omtrent het klaarmaken en serveren van het eten kan coördineren.

DE FUNCTIE-EISEN

? Een flexibele en positieve instelling;

? Een teamleider;

? Kwaliteit- en gastgericht;

? Motiverend en inspirerend;

? Stressbestendig;

? Relevante werkervaring;

? Een leermeester diploma is een pre;

? Volledige kennis van voedsel- en werkveiligheid en HACCP;

? Creatief en kennis van de huidige trends op het gebied van eten;

? Een passie voor koken;

? De wens om met een team van jonge studenten samen te werken aan een mooi restaurant.

ONS AANBOD
Altijd al willen werken in een levendige keuken van een jonge organisatie? Ben jij iemand die van een dynamische omgeving houdt en graag in contact staat met verschillende mensen? Wij bieden jou een veelzijdige baan voor 38 uur in de week. Als chef-kok bij Studio/K heb je een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform Nederlandse Horeca Gilde CAO. Daarnaast bieden we vele voordelen voor personeel zoals gratis naar de film, korting op drankjes en diner.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatiebrief met CV sturen naar: sollicitatie@studio-k.nu. Voor meer

informatie kun je onze website bezoeken: www.studio-k.nu.