Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
11.05.2015
Naam:
Marijn
Bedrijf:
Marlen
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.marlennoordwijk.nl

Bedrijfsinformatie
Voor een nieuw restaurant op een toplocatie in Noordwijk aan Zee zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende kok. Met een prachtig terras en een onlangs totaal vernieuwd restaurant kunnen we direct van start.

Functieomschrijving

Ben jij een creatieve persoon met passie voor het koksvak? Ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je zelfstandig, betrouwbaar en organisatorisch? Dan zijn wij opzoek naar jouw.

Kenmerkend voor jou als kok.
Stressbestendig en collegiaal;?- Diploma zelfstandig werkend kok (niveau 3) of gelijkwaardig diploma;?- Minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok ;?- Ccreativiteit en passie;?- Georganiseerd, gedreven, flexibel en gemotiveerd.

Als kok ben je verantwoordelijk voor?- Het bereiden en de uitgifte van lunch en diner;?- Het zelfstandig managen van de toegewezen posten in de keuken;?- Controleren op de naleving van de afgesproken richtlijnen m.b.t. de hygiëne;
Toezien op de kwaliteit van de producten;
Wij bieden jou ?een interessante werkomgeving met leuke collega’s in een gezellig bedrijf met uitstekende keuken op een toplocatie in Noordwijk aan Zee. Wij bieden flexibele arbeidstijden, goed salaris en kansen om door te groeien en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb jij relevante werkervaring en/of een opleiding in de Horeca.?Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren.

Contact: info@marlennoordwijk.nl