Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
13.04.2015
Naam:
Maaike Klein
Bedrijf:
VERMAAT
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.werkenbijvermaat.nl
Telefoon:
0306875598

Bereid jij bij Per Tutti! de lekkerste pizza’s?

Waar bijt jij je in vast?
Per Tutti! is VERMAAT’s restaurant op Schiphol Plaza Amsterdam. Per Tutti! is een mediterrane traiteur waar je onder andere lekkere broodjes, verse bereide pasta’s, pizza’s en salades kan kopen. Op Schiphol Plaza is het vanzelfsprekend een komen en gaan van reizigers, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Met een team van ongeveer 45 medewerkers zorg jij elke dag weer voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Jij als pizzabakker voorziet het pizzadeeg van diverse heerlijke ingrediënten en kleed met veel passie en plezier de pizza's royaal aan voordat ze de oven ingaan. In een handomdraai kan men mede dankzij jou genieten van de alom bekende Margherita, een vegetarische Quattro Formaggi of een pittige Pollo Picante. Aan het eind van de dag zorg je er voor dat de keuken er weer tip top uitziet en begin je vast met de mise en place voor morgen. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Wie ben je?
• Je hebt een relevante afgeronde MBO-opleiding.
• Je hebt al enkele jaren ervaring met het maken van pizza's bij een fastfood pizzaconcept.
• Je spreekt, leest en verstaat de Nederlandse taal goed en hebt basiskennis van de Engelse taal.
• Gastgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend.
• Flexibel, enthousiast en creatief, dat ben jij!
• Jij bent doordeweeks en in de weekenden beschikbaar voor ochtend en middagdiensten.
• Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam.

Wie zijn wij?
VERMAAT ontwikkelt en exploiteert horeca- en retailconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens en evenementen. VERMAAT is een familiebedrijf met geschiedenis. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee VERMAAT met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.
De kernwaarden van VERMAAT zijn enthousiast, groei, aandacht en trots. Dit zijn niet zomaar woorden, ze geven richting aan ons gedrag. Je kunt de VERMAAT-collega herkennen aan zijn persoonlijkheid en hoe hij de dingen doet voor zichzelf en voor een ander.

Wat bieden wij jou?
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij VERMAAT aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie of een functie als eindverantwoordelijke. VERMAAT helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer direct door het toesturen van jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@vermaatgroep.nl