Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
20.04.2015
Naam:
Maaike Klein
Bedrijf:
VERMAAT
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.werkenbijvermaat.nl
Telefoon:
0306875598

Breng jij onze keuken in Het Café naar een nóg hoger niveau?

Waar bijt jij je in vast?
VERMAAT mag zich sinds april 2013 trotste partner van het Rijksmuseum noemen. Het Rijksmuseum in Amsterdam biedt met haar vele zalen overzicht voor de Nederlandse kunst en geschiedenis. Het Café, gelegen in het Atrium van het Rijksmuseum, biedt een geweldig uitzicht en is het gehele jaar geopend en zonder toegangsticket toegankelijk. Het Café kent een kaart met een Hollands assortiment, waaronder koekjes, hartige taartjes, soep en sandwiches. Als Zelfstandig werkend Kok werk je onder leiding van de Chef-kok. Met een keukenteam van 6 medewerkers ben je verantwoordelijk voor de mise en place en uitvoerende werkzaamheden tijdens de lunch en voor diverse banqueting partijen. Geen standaard menucyclus, Jij laat onze gasten genieten van het samen eten en drinken met de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten. Als Zelfstandig werkend Kok zie je dan ook toe op de waarborging van de kwaliteit van de (verse) producten. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Ook verwachten we dat je creatieve input levert voor de samenstelling en wijziging van menukaarten en methoden.

Wie ben je?
• Een relevante afgeronde MBO koksopleiding en je hebt enige werkervaring op kook gebied binnen de horecasector.
• Je weet met jouw kennis goed in te spelen op de markt en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
• Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
• Jij hebt een gastvrije houding, bent innovatief en hebt oog voor detail.
• Je bent flexibel inzetbaar, je bent zowel doordeweeks als de weekenden beschikbaar.
• Jij bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam.

Wie zijn wij?
VERMAAT ontwikkelt en exploiteert horeca- en retailconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens en evenementen. VERMAAT is een familiebedrijf met geschiedenis. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee VERMAAT met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.
De kernwaarden van VERMAAT zijn enthousiast, groei, aandacht en trots. Dit zijn niet zomaar woorden, ze geven richting aan ons gedrag. Je kunt de VERMAAT-collega herkennen aan zijn persoonlijkheid en hoe hij de dingen doet voor zichzelf en voor een ander.

Wat bieden wij jou?
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij VERMAAT aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie of een functie als eindverantwoordelijke. VERMAAT helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct door het toesturen van je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@vermaatgroep.nl