Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.04.2015
Naam:
Yvonne Weijermars
Bedrijf:
Dienst van het Koninklijk Huis
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.koninklijkhuis.nl
Telefoon:
070 3624701

De Dienst van het Koninklijk Huis is op zoek naar een

Zelfstandig werkend Kok

Functie
De koks zorgen, onder leiding van de Chef kok, in teamverband of zelfstandig voor de bereidingen van uiteenlopende gerechten en maaltijden voor de Koninklijke Familie en haar gasten. Het kunnen maken van een juiste tijdsplanning voor de toebereidingen en werkzaamheden is essentieel voor het waarborgen van de tijdige service. De koks kunnen tijdens de werkzaamheden worden ondersteund door een keukenassistent en onderhouden dagelijks contact met leveranciers.
De koks dragen mede zorg voor het schoonhouden van de keukens, magazijnen, apparatuur en keukenartikelen. De keukenbrigade is op meerdere locaties (in verschillende “keukens”) inzetbaar.

Profiel
De ideale kandidaat:
• is in het bezit van relevante vakdiploma’s en of werkervaring (MBO niveau 4);
• heeft aantoonbare ervaring in het hogere segment;
• heeft kennis van de internationale recepturen en benamingen;
• heeft kennis van de HACCP-normen en het naleven daarvan;
• kan verantwoord inkopen en weet de juiste hoeveelheden te berekenen;
• kan in teamverband werken en beschikt over goede contactuele eigenschappen;
• heeft vaardigheid in het begeleiden van keukenpersoneel;
• is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden) en is initiatiefrijk;
• is in het bezit van een rijbewijs.

Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod
Het betreft een functie voor 36 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.652,53 bruto per maand, 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoelage. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie
De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Wassenaar, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn. Het departement Hofmaarschalk, waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd, is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kunt u vinden via www.koninklijkhuis.nl.

Herkent u zichzelf in dit profiel?
Graag ontvangen wij uw sollicitatie voor 8 april 2015 via vacature@dkh.nl . Voor informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Y.B. Weijermars via vacature@dkh.nl en/of telefoonnummer 070-3624701. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.