Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature F & B manager


Functie:
F & B manager
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.08.2015
Naam:
Marisol van der Kuyp
Bedrijf:
Houttuyn Wellness River Resort
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
www.houttuyn.com
Telefoon:
+597440906

Houttuyn Wellness River Resort is een spraakmakend wellness, hotel en villa resort in Suriname.

Op de prachtige locatie, deel van de voormalige plantage Houttuyn, op slechts 15 minuten rijden van Paramaribo, wordt dit luxe resort ontwikkeld voor liefhebbers van natuur, water, comfort en luxe.

Het resort ligt op de samenvloeiing van de Suriname rivier en de Para rivier, en bestaat uit:
- Een unieke Wellness Club van internationale allure met een unieke mix van lokale en internationale wellness faciliteiten
- Een luxe hotel bestaande uit prachtige watervilla’s, landsuites en deluxe cabana’s die op en aan het water worden gerealiseerd met uitzicht op de rivieren
- Een exclusief restaurant, bars en een lounge aan de Suriname rivier
- Zwembaden, een fitnesscentrum en andere aantrekkelijke faciliteiten
- 17 Exclusieve koopvilla’s op een toplocatie
- 12 Prachtig gelegen eigendomskavels

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals met ervaring, die samen willen bouwen aan dit prachtige resort. Met een dynamisch team streven we ernaar om de gast een onvergetelijke beleving te bieden. Hierbij zijn service, professionaliteit en kwaliteit de sleutelbegrippen.

Suriname groeit en de hospitality branche is in ontwikkeling. Mogelijkheden genoeg om jouw expertise toe te passen en te groeien met het resort.

Omschrijving van de job
Wij zijn op zoek naar een energieke en inspirerende Chef kok met een passie voor culinaire prestaties op niveau. Als Chef kok geef je leiding aan de keuken brigade en ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van constante kwaliteit en het plannen van de dagelijkse werkzaamheden. Spelen met kleuren, smaak en presentatie is jouw tweede natuur. Je wilt de gast het liefst verrassen. Als Chef kok train en motiveer je de keuken brigade. Je stelt de menu’s op en demonstreert nieuwe kooktechnieken. Je ziet erop toe dat de voorschriften met betrekking tot hygiëne goed worden nageleefd. Budgetverantwoordelijk voor de keuken en personeelskosten zit in het takenpakket. Je rapporteert aan de general manager en maakt deel uit van het managementteam.

Profiel
Je hebt een afgeronde koksopleiding op minimaal MBO niveau en minimaal 3 jaar werkervaring bij aantoonbare gerenommeerde bedrijven in een soortgelijke positie. Je bent vaktechnisch onderlegt en beschikt over aantoonbare kennis van alle kooktechnieken. Je komt graag met nieuwe ideeën, bezit een bruisende creativiteit, je bent innovatief en je hebt een duidelijke visie van wat je wilt bereiken met de afdeling. Ruime ervaring met het aansturen van de keuken brigade, coaching en training op nieuwe kooktechnieken. Je bent een echte teamleider, kunt delegeren, plannen en organiseren. Details zijn voor jou erg belangrijk. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift). Kwaliteit staat voor jou voorop, je bent stressbestendig en hebt een goed ontwikkeld anticiperend vermogen.

Wat bieden wij
Een afwisselende, uitdagende functie met verantwoordelijkheid en vrijheid, werken in een enthousiast team met gemotiveerde collega’s, fulltime contract, flexibele werktijden, trainingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met:
Marisol van der Kuyp
Email marisol.vanderkuyp@houttuyn.com
Tel +(597) 440906 / +(597) 710 1854 (mob)
Website www.houttuyn.com en www.facebook.com/houttuyn