Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.05.2015
Naam:
Sander van Gestel
Bedrijf:
BrinQ
Provincie:
Noord-Holland

Chef-kok voor nieuw te openen restaurant in Bussum.

Type horeca bedrijf
Restaurant

Bedrijfsinformatie
Het restaurant is een horecagelegenheid waar gasten kunnen genieten van culinaire gerechten voor een betaalbare prijs. Met een kleine menukaart wil het ondernemersduo gebruik maken van verse/authentieke (streek)producten en biologische producten. Gasten krijgen de aandacht die zij wensen, in een modern maar sfeervol ingericht restaurant of bij mooi weer op het unieke grote terras. De ondernemers willen een restaurant beginnen dat in de loop der jaren een begrip wordt in Bussum en omgeving. Het restaurant wil innoveren op het gebied van service en koken. Persoonlijke benadering van gasten vinden zij belangrijk en trends in de horeca worden gevolgd en toegepast in de keuken.

Functieomschrijving
Ben jij de creatieve en ondernemende chef-kok die met ons een nieuwe zaak in Bussum wil starten? Wij zoeken een chef-kok die zijn uitstekende kwaliteiten als kok wil laten zien. Dit doe je samen met een nieuw keukenteam waar je zal werken met kwaliteitsproducten. De chef die wij zoeken gebruikt een mix van klassieke en moderne kooktechnieken. De ondernemers houden van de klassieke Franse keuken, maar er is altijd een knipoog naar de nieuwe technieken en trends van de moderne keuken.
Je weet met passie en duurzame regionale, seizoens- en nieuwe producten verrassende gerechten en wijn-spijscombinaties te maken. Je bent trots op je gerechten en bent bereid om bij gasten aan tafel hier meer over te vertellen. Je weet wat je wil, bent zelfverzekerd, in staat om een team te vormen en met elkaar in een ongedwongen sfeer te presteren.

Taken
- Samenstellen van menukaart, op de hoogte zijn van trends;
- Beheersen van kosten, inslagpercentage behalen;
- Aansturen en motiveren van het keukenteam;
- Efficiënt inplannen van roosters;
- Inslag van producten, afspraken maken met leveranciers;
- Werven, selecteren, managen, trainen en ontwikkelen van het keukenteam;
- Naleven van hygiënische regels (HACCP) en voedselveiligheid.

Functie eisen
- Afgeronde koksopleiding MBO4;
- Leidinggevende ervaring als (sous)chef;
- Ervaring in het hogere segment;
- In het bezit van SVH-certificaten Sociale hygiëne, HACCP en Leermeester;
- BHV-certificaat, of de bereidheid deze te behalen, is een pre;
- Culinaire passie, ambitie en creativiteit;
- Ervaring in het managen van een keuken en het ontwikkelen van een team;
- Flexibele werkhouding en stressbestendig;

Aanbod
Wij bieden een unieke kans om de moderne/Franse keuken met jouw inspiratie, creativiteit en passie vorm te geven. Samen kunnen we de ambitie waar maken om een nieuw restaurant in Bussum neer zetten en verder te ontwikkelen.
Naast salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de horeca CAO maken we afspraken over een beloning gerelateerd aan de continuïteit en ontwikkeling van het bedrijf en jouw bijdrage hieraan.

Contact
Ben je klaar voor dit avontuur? Stuur dan je CV met een begeleidende motivatie naar Sander van Gestel op het e-mailadres: sander_van_gestel@hotmail.com. Maak ons duidelijk wat jouw passie is en waarom je deze uitdaging aan wil gaan.