Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
18.02.2015
Naam:
Vivienne Wu
Bedrijf:
Oki Fusion
Provincie:
Zuid-Holland
Telefoon:
0615950090

Vacature Fulltime Chef kok - Delft

Algemene informatie:
Ben jij een echte teamspeler met leidinggevende kwaliteiten dan zijn wij op zoek naar jou!

Met gepaste trots presenteren wij u Oki Fusion die een nieuw en gezellig concept introduceert. Met onze unieke kaart gebaseerd op de prachtige gerechten die wereldwijd geserveerd worden willen wij de Delftsemarkt veroveren. Dit gaan wij samen realiseren door middel van de heerlijke wijn en spijs combinatie en daarnaast ook de fantastische cocktails!

Functie:
Wij streven naar een sterk team voor zowel voor als achter. Als chef kok ben je samen met de restaurant manager eindverantwoordelijk wat er in de keuken gebeurt. Het betreffende de gerechten, planning, organisatie en inkoop. Daarnaast is het kostenbewust en efficiënt managen van de keuken een pre. Met een hands-on instelling en het motiveren van de keukenbrigade kunnen wij samen een sterk team creëren.

Daarnaast het belangrijk om géén 09:00-17:00 mentaliteit te hebben.

Bedrijfscultuur:
Bij Oki Fusion geloven wij in doorgroeimogelijkheden en duidelijke communicatie. Bij goede prestaties bieden wij graag doorgroeimogelijkheden aan binnen het bedrijf.


Word jij net zo enthousiast over dit concept als wij en wil je er meer over weten?
Stuur ons dan snel je CV en motivatiebrief naar info@okifusion.nl met de functieomschrijving. Dan hopen wij samen met jou een sterk en dynamisch team op te bouwen die de gasten het heerlijk naar hun zin kunnen maken.