Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
15.01.2015
Naam:
Jorien Eliens
Bedrijf:
Nog te bepalen
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.buufeten.nl
Telefoon:
0624994547

Functie: Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband: Full-time doorlopend
Ingangsdatum: 15.01.2015
Naam: P.A.Schuurman
Bedrijf: Restaurant BUUF
Provincie: Noord-Holland
Website: www.buufeten.nl
Gezocht: Zelfstandig werkend kok, fulltime
Voor ons nieuwe horecaconcept Buuf op de Overtoom in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste kok in de keuken. Kenmerkend voor het concept zijn de dagelijkse wisselende, verse, laagdrempelige internationale gerechten en het intensieve contact tussen keuken en gast.( Alle medewerkers werken samen in verschillende modules (debras, mep, uitgifte, kassa) onder begeleiding van de bedrijfsleider, chef en jou!)

Beschrijving
Je bent gepassioneerd, creatief, punctueel en bewaakt de kwaliteitsnormen. Daarnaast vindt jij het een uitdaging om jou kennis te gebruiken voor het creëren van het succes in deze nieuwe zaak. Je ziet het als een uitdaging betaalbare gerechten te creëren voor een lage prijs. Als onderdeel van ons horecateam ben je verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van medewerkers onder begeleiding van de chef. Ben jij gedreven en schroom je niet je eigen creativiteit in te brengen, dan pas jij in ons team!

Kenmerken
Werkniveau : MBO
Dienstverband: fulltime
Eisen: Kennis van HACCP, sociaal, communicatief vaardig.

Wij bieden:
Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan binnen een hecht en gezellig team. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overleg.
Interesse?
Ben jij geïnteresseerd om in een jonge en ondernemende omgeving te werken? Met hoge mate van betrokkenheid en zelfstandigheid in een zaak waar iedereen eager is? Stuur dan je motivatie en CV naar : overtoom495@gmail.com
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.