Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
22.12.2014
Naam:
Paulina Wolf
Bedrijf:
Pure Passion
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Telefoon:
0641419364

Voor ons restaurant in Agadir, Marokko zijn wij op zoek naar een:

Chef-Kok


Het profiel
Als Chef kok geef je leiding aan een groep medewerkers in de keuken. Je houdt je bezig met het voorbereiden, bereiden en doorgeven van de gerechten. Coördineren van keuken/operationele processen op een zodanige werkwijze, dat alle medewerkers werken aan de hand van specifieke taken en functieomschrijvingen. Je houdt de keukenvoorraad op peil. Het beheren van de inkoop en de kosten staat samen met de kwaliteit en de consistentie van de gerechten aan de basis van je succes. Je voert de eindcontrole uit op kwaliteit en presentatie van de gerechten.
Verder bestaan je taken uit het opstellen van nieuwe gerechten, het schrijven van recepturen en hand-outs voor medewerkers. Verder stel je de werkroosters op en draagt zorg voor voldoende bezetting. Je zult nieuwe medewerkers (mee-) selecteren en bepaalt de opleidingen die nodig zijn voor jouw medewerkers. Het constant verbeteren van het product moet jouw uitdaging zijn!

Functie-eisen
Je bent gepassioneerd in je benadering, creatief en beschikt over genoeg inbeeldingsvermogen aangaande de presentatie van gerechten, oog voor detail en precisie. Je hebt gewerkt in gerenommeerde bedrijven. Je hanteert hoge standaarden m.b.t. HACCP, hygiëne en schoonmaak, je bent, georganiseerd, een leider, teamplayer, en flexibel.
Sociale hygiëne en Engelse taal is een must. Het spreken van de Franse taal en BHV is een pré.

Wij bieden
* Een fulltime functie jaarrond;
* Een marktconform salaris;
* Een fantastische werkplek in een dynamische omgeving.
* Huisvesting

Reactie
Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Paulina Wolf paulinawolf@outlook.com of +31641419364. Ben je geïnteresseerd in de functie
en herken jij je in het functieprofiel? Dan ontvangen we je motivatie en CV uiterlijk 25 januari 2015.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.