Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
25.04.2014
Naam:
Karen Wanders
Bedrijf:
Tulipano Arancione / Hotel Lory
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
www.hotellory.com
Telefoon:
0039-0461586906

Sinds december 2010 runnen wij een hotel in de Italiaanse Dolomieten en zijn voor aankomende zomer op zoek naar een enthousiast persoon die ons team komt versterken.

We hebben een vast menu voor de gasten, maar er bestaat genoeg ruimte voor je eigen fantasie en creativiteit in het menu te verwerken.

Dit houdt qua werkzaamheden o.a. in: De mise-en-place, het voorbereiden van het diner en natuurlijk de bereiding op het moment zelf. Daarnaast de organisatie van het magazijn en de bestellingen. Ook de afwas tussendoor hoort tot de werkzaamheden.

Je zal met z'n tweeën in de keuken staan en voor maximaal 50 personen koken.
Het is een werkweek van 6 dagen en gemiddeld 8 uur per dag. Afhankelijk van je ervaring wordt de salaris vast gesteld. Kost en inwoning wordt verzorgd.

Molveno is een typisch klein Italiaans dorpje in de bergen waar je in je vrije tijd vooral kan vermaken met allerlei sporten. Het is leuk voor jezelf dat je sportief bent aangelegd en je zodoende buiten de werktijden ook goed kan vermaken.
De uren zullen doorgaans
's morgens en 's avonds zijn, zodat je overdag vrij bent.

Ben je beschikbaar van Mei tot Oktober en mocht je interesse hebben, neem gerust een kijkje op onze website www.hotellory.com of mail ons je C.V. met foto voor meer informatie.

info@hotellory.com