Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.01.2015
Naam:
Koen Keijsers
Bedrijf:
Valk International Party Catering
Provincie:
Brabant
Website:
www.vip-partycatering.nl
Telefoon:
0650606509

EXECUTIVE CHEF KOK

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Valk International Party Catering is een jong en dynamische party cateraar wat diverse events, zowel nationaal- als internationaal, op top niveau verzorgt. VIP Catering is per direct op zoek naar een creatieve en doelgerichte Executive Chef Kok om ons team te komen ondersteuenen.

FUNCTIE KENMERKEN

VIP Catering is per direct op zoek naar een dynamische en creatieve Executive chef kok welke in staat is gepaste en creatieve culinaire invullingen te bedenken, deze eventueel weet te standaardiseren, goed in te kopen en efficient en effectief partijen, en/of events, weet te operationaliseren.

Kortom kan jij goed calculeren, ben jij commercieel en communicatief vaardig aangelegd, flexibel, functioneer je goed onder druk, zie jij uitdagingen in plaats van problemen, vind jij het fantastisch om te opereren op (inter)nationale events en werk jij met een met een hoge norm om VIP gasten in de watten te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu via info@vip-partycatering en wellicht ben jij bij het volgende event onze collega!

TAKEN

Bedenken, standaardiseren, operationaliseren van creatieve culinaire invullingen, op maat voor (grotere) events en partijen.
Nauwgezet calculeren, inkopen en operationaliseren om de (financiële) bedrijfs doelstellingen mede te realiseren.
Het aansturen van op maat samengestelde operationele teams op het gebied van stewarding, keukenbrigade en de logistieke handeling.
Bewaken culinair niveau van het bedrijf, meedenken in het creatieve culinaire denk proces, (steekproefsgewijs) controleren van vervaardigingsproces en uitgaande gerechten en waar nodig bijsturen in het proces, opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d. van gasten.
Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en prestatiemethoden, oftewel huisstijl van VIP.
Bijhouden van ontwikkelingen en trends in de markt van grondstoffen, samenstelling en presentaties van gerechten, kooktechnieken e.d.
Zorg dragen, ofwel daartoe een inschatting kunnen maken, van de benodigde keukenapparatuur en/of middelen en/of mise en place ten behoeve van de culinaire invulling en operationaliseringen.
FUNCTIE EISEN

Innovatief, hij/zij is geboeid om om steeds nieuwe ideeën uit te proberen, ziet uitdagingen in plaats van problemen, ziet en zoekt naar mogelijkheden om zaken anders en beter te doen en komt met ongebruikelijke doch echter unieke oplossingen.
Creatief, hij/zij zoekt uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzes, producten en/of presentatie methodes en weet tevens trends en ontwikkelingen om te zetten naar wezenlijke innoverende nieuwe producten en/of diensten.
Kwaliteitsgericht, hij/zij corigeert direct als er niet aan de eisen wordt voldaan, vraagt feedback van gasten met betrekking tot kwaliteit en service.
Stress bestendig, blijft onder uitdagende omstandigheden of hoge werkdruk kalm en rustig, herstel direct na een tegenslag of teleurstelling en blijft onder druk ook doelgericht werken.
Afgeronde vakgerichte opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
Beheerst de Nederlandse taal in geschrift en spraak en beheerst Engels als vreemde taal in spraak.
Hij/zij is reislustig en flexibel om (inter-) nationale projecten en/of events te cateren.

SOLLICITEER VIA INFO@VIP-PARTYCATERING.nl