Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.12.2014
Naam:
Suzanne Westerveld
Bedrijf:
Bon Bon party service
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
www.bonbonpartyservice.nl
Telefoon:
078-6912186

Bon Bon party service is een partycateringbedrijf dat vanuit haar vestiging in Alblasserdam werkzaam is in heel Nederland. Als landelijke cateraar organiseren wij evenementen van klein tot groot en bij het bedrijfsleven en voor particulieren. Het blijft niet alleen bij catering, Bon Bon party service verzorgt ook locaties, inrichting & styling, entertainment en biedt mogelijkheden voor het huren van partybenodigdheden.

Ter uitbreiding van ons keukenteam in de partycatering keuken in Alblasserdam zijn wij op zoek naar een ervaren chef-kok.
De chef-kok die wij zoeken heeft ruime ervaring, passie voor het vak koken en is creatief en vernieuwend. Ervaring in de partycatering is een pre; inzicht, collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel een voorwaarde.

Werkzaamheden
- planning en organisatie van de keuken;
- productontwikkeling;
- aansturen en motiveren van het keukenteam;
- meewerken in de warme en koude keuken tijdens productie;
- bewaking van kwaliteit en uitvoering HACCP;
- kosten en efficiƫntie bewaken;
- voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen;
Daarnaast maakt het uitvoeren van partijen op locatie deel uit van de functie en denk je met de operationeel manager mee over inkoop, leveranciers, HACCP, onderhoud en planning.

Profiel
Je hebt aantoonbare ervaring in grote keukens, beschikt over organisatorisch inzicht en hebt kennis van HACCP. Daarnaast beschik je over een diploma leermeester en ben je in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs C is een pre). Je hebt de juiste leiderschapskwaliteiten; je kan goed plannen, toont lef, bent besluitvaardig, coachend sterk en kan goed luisteren. Je werkt gestructureerd gericht op kwaliteit en resultaat. Verder beschik je over de volgende eigenschappen: flexibel, accuraat, creatief, integer & loyaal.

Interesse?
Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw CV + motivatie naar Suzanne Westerveld (P&O) suzanne@bonbonpartyservice.nl