Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
21.11.2014
Naam:
Fletcher
Bedrijf:
Fletcher Hotels
Provincie:
Noord-Holland
Website:
fletcher.nl
Telefoon:
0347375875

Functie: Zelfstandig Werkend Kok (m/v)
Hotel: Fletcher Hotel Amsterdam
Plaats: Amsterdam (Noord-Holland)
Aantal uren per week: 38
Werktijden: flexibel
Fletcher Hotels bestaat uit hotels binnen het 3- en 4- sterrensegment die zich richten op de zakelijke- en leisure gasten. De hotels zijn middelgroot en allen gelegen op de betere locaties in Nederland. Gasttevredenheid, continuïteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers waarop de groei van Fletcher Hotels wordt gerealiseerd.

Fletcher Hotels heeft de ambitieuze doelstelling om het aantal hotels de komende jaren sterk uit te breiden en wij zoeken nieuwe collega’s om deze groei samen te realiseren! Fletcher Hotels is een jonge organisatie die streeft naar een topproduct voor de gast.
Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Ben jij enthousiast, flexibel en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is Fletcher Hotels op zoek naar jou! Fletcher Hotel Amsterdam is een gloednieuw futuristisch designhotel. Het hotel ligt centraal aan de A2 en A9. Het hotel is rond en ontworpen door de wereldwijd bekende architect Benthem Crouwel. Het hotel beschikt over 120 kamers welke luxe zijn ingericht. Op de bovenste etage van het hotel bevindt zich het panorama Skyrestaurant Pi, waar hoofdzakelijk biologisch en duurzaam gekookt wordt. Op de verdieping onder het restaurant is Skylounge Pi, waar de gast terecht kan voor cocktails en fingerfood onder het genot van live pianomuziek. Om ons enthousiaste team te versterken zijn wij op zoek naar een net zo gemotiveerde collega voor de functie van:
Zelfstandig Werkend Kok (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester certificaat zijn een pre.

Opleiding
Koks opleiding is een vereiste

Kennis en ervaring
Kennis en Ervaring binnen de horeca is een vereiste

Vereiste persoonlijke eigenschappen
Collegiaal
Punctueel
Haccp kennis
Ambitieus

Belangrijkste verantwoordelijkheden en resultaatgebieden
Team player
Positief
Gedreven

Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO, daarnaast biedt Fletcher een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met voordelen voor personeel.

Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer over ons weten en zien? Kijk op www.fletcher.nl! Wij zijn enkel geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur je sollicitatiebrief onder vermelding van Zelfstandig Werkend Kok (m/v), incl. C.V. naar trudy vd hulst, Hotel Manager Fletcher Hotel Amsterdam, smeilink@fletcher.nl of bel +31 (0)20- 3113670.