Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
24.11.2014
Naam:
Wendy Leenes
Bedrijf:
Wurst & Schnitzelhaus
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.wush.nl
Telefoon:
020 7371592

Bedrijfsleider/Manager Wurst & Schnitzelhaus

Het in mei 2014 geopende Duitse restaurant WuSH is per direct op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke bedrijfsleider.
Het is belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal beheerst en daarnaast is Duits natuurlijk een pré. Het gaat om een fulltime functie van ongeveer 36-40 uur per week. Wij zijn een leuk en internationaal team bestaande uit 7 medewerkers. Service en klantvriendelijkheid zijn voor ons extreem belangrijk en daarom moet je het leuk vinden om klanten op hun gemak te stellen en ervoor zorgen dat zij een leuke avond beleven. Om te beginnen bieden wij een half jaar contract aan. Het salaris is conform de horeca CAO.
Werkervaring in de horeca is belangrijk en jij moet in het bezit zijn van de HACCP en SVH certificaten. Jou takenpakket is breed en veelzijdig en kan na naarder overleg ingevuld worden – van het aansturen van medewerkers, afhandelen van reserveringen, plaatsen van bestellingen bij leveranciers tot uitvoerende taken zoals bedienen en in de keuken werken.

Heb jij interesse of verdere vragen? Neem dan snel contact op met Wendy (wendy@wush.nl)