Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.11.2014
Naam:
Anne Loeffen
Bedrijf:
Marqt
Provincie:
Noord-Holland
Website:
http://www.marqt.com/werken-bij-marqt/
Telefoon:
0633335347

Vacature Visboer

Over Marqt

Marqt staat voor écht eten toegankelijk maken. De winkel is dé plaats waar het allemaal bij elkaar komt: de klant, de partner en het eten dat met passie en verantwoordelijkheid is gemaakt. Bij Marqt bouwen we met volle overtuiging aan een duurzaam en eerlijk alternatief voor de supermarkt. Respect voor natuur, dieren en de mensen die ons voedsel voortbrengen. Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald. Écht eten dat dicht bij zijn natuurlijk oorsprong blijft.
We zijn een jong, innovatief, snelgroeiend bedrijf. Momenteel hebben we tien winkels en openen er nog drie op korte termijn.

Over de rol

Wij zijn op zoek naar een Visboer voor een van onze winkels: een teamleider die Marqt representeert en die met de afdeling de klant fantastisch bedient. De Visboer zorgt ervoor dat de afdeling er altijd onweerstaanbaar uitziet en dat er een sterk klantgericht team staat. Dat wil zeggen altijd vol, schoon en vriendelijk.

Als Visboer ben je verantwoordelijk voor vier belangrijke taken:
- Het samenstellen en ontwikkelen van een fantastisch afdelingsteam
- Het zorgen dat de basis altijd op orde is: juiste bestellingen, de juiste bereiding en verpakking, minimale derving, optimaal rooster, etc.
- Het inspireren van de klant en jouw team door productkennis te delen en voor een zeer aantrekkelijke presentatie te zorgen
- Het dagelijks verbeteren van de klantervaring met het team en het sturen op resultaten

Wie zoeken wij?

De ideale Visboer is ondernemend, zeer klantgericht en heeft passie voor het product. Het kunnen leiden en ontwikkelen van het afdelingsteam is cruciaal.

In aanvulling op het bovenstaande vinden we het belangrijk dat je...
- Retail, Hospitality of Horeca ervaring hebt met een hart voor de klant
- Houdt van aanpakken en ervaring hebt met het aansturen van een team
- Mensen weet te inspireren en in beweging te krijgen vanuit motivatie en enthousiasme
- Een passie hebt voor écht eten
Kennis hebt van verschillende vis, schaal- en schelpdieren en vis kunt fileren
- Weet hoe je een afdeling er schitterend uit kan laten zien
- Op zoek bent naar een fulltime baan (37 uur per week)
- Woonachtig bent in de stad waar de winkel gevestigd is of in de nabije omgeving
- Flexibel en beschikbaar bent tijdens de openingstijden van onze winkel (avond & weekenden)

Wat biedt Marqt?

Een grote stap in geld en status…… als je die zoekt kun je beter in de oude wereld blijven. Bij ons maak je wel een immense stap in voldoening en werkplezier. Wij bieden je een omgeving met onbegrensde leermogelijkheden waar een ongekende energie leeft. Een bedrijf waarin je op jouw vakgebied kunt bepalen wat jij belangrijk vindt. Daarnaast biedt Marqt een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en een degelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Solliciteer dan direct via onze website http://www.marqt.com/werken-bij-marqt/visboer/3322/. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joris van Brug via joris.van.brug@marqt.com.