Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.11.2014
Naam:
Elise
Bedrijf:
Nader te benoemen
Provincie:
Noord-Holland

Bedrijfsinformatie: Chef-kok voor een nieuwe nader te benoemen Franse Brasserie
Voor een nieuw te openen Franse Brasserie zijn wij op zoek naar een chef kok. De verwachting is dat wij medio november onze deuren zullen openen met een capaciteit van ongeveer 180 zitplaatsen.

Functieomschrijving:
Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor alle operationele aspecten van de keuken. Wij zijn op zoek naar een chef kok die het aankan om binnen redelijke tijd onze gasten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige gerechten, uiteraard zal er een geheel team tot je beschikking staan waarover jij de leiding hebt. Je werkt kostgericht zowel qua personeelsuren als inkoop. Je houdt toezicht op het uitvoeren van de hygiƫneregels volgens de Keuringsdienst van Waren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de teamspirit maar ook het van het recruiten en opleiden van keukenpersoneel indien nodig.

Persoonlijke kwaliteiten: Passie voor de Franse keuken, relevante werkervaring, leiderschapskwaliteiten, uitstekende kennis van kooktechnieken en producten, creatief, leergierig, stressbestendig, professionele en servicegerichte houding met oog voor kwaliteit en geen 9-5 mentaliteit.

Interesse? Mail dan naar ikwilgraagwerkenbij@gmail.com voor meer informatie!