Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.08.2014
Naam:
Arjan Meinesz
Bedrijf:
Eetlokaal MeinesZ
Provincie:
Brabant
Website:
www.eetlokaalmeinesz.nl
Telefoon:
0765650970

Vacature Restaurantmanager/ Maître Sommelier (m/v)

Ter versterking van ons team is Eetlokaal MeinesZ per direct op zoek naar een fulltime Restaurantmanager/ Maître Sommelier.

De functie:
In een jong en dynamisch team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in ons restaurant. Tevens geef je leiding aan vaste medewerkers, leerlingen en parttimers. Je adviseert gasten in wijn en spijs en ben je het aanspreekpunt voor gasten. Je beheert voorraden en verwerkt reserveringen. Je maakt en calculeert planningen voor service en personeel. Dit alles in samenwerking met de Maître en de Chef.

Jouw profiel:
Je bent van nature een harde werker, iemand die van aanpakken weet. Je bent communicatief vaardig in woord en schrift. Je hebt minimaal HOM of gelijkwaardig afgerond en je hebt aantoonbaar relevante ervaring opgedaan in de betere restaurants. Passie voor gastronomie, oog voor detail en winnaarsmentaliteit behoren tot je tweede natuur. Verder ben je bereid jezelf verder te verdiepen in ons mooie vak d.m.v. cursussen en trainingen. Daarnaast werk je regelmatig met leerlingen en stagiaires en weet je ze te instrueren én motiveren.

Wij bieden:
Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een prettige werksfeer en de mogelijkheid om door te groeien.

Interesse?
Stel je vraag of stuur je sollicitatie met CV en foto naar info@eetlokaalmeinesz.nl