Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Overig personeel


Functie:
Overig personeel
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.08.2014
Naam:
Esther Groothuis
Bedrijf:
WFM People BV
Provincie:
Utrecht
Website:
www.wfmpeople.nl
Telefoon:
033-4511345

WFM People verzorgt instore productdemonstraties bij diverse Makro locaties in Nederland. Voor meerdere vestigingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Promoter met een passie voor koken. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten die je gebruikt tijdens de bereiding van de gerechten. Je bent de spil tussen de afdelingen, zorgt voor beleving en je hebt een duidelijke heldere stem. Zie jij het niet zitten om de avonden te werken maar wil je wel graag als kok aan de slag? Vind je het leuk om naast koken ook je gerechten op een verrassende manier aan het publiek te verkopen en demonstreren? Dan hebben wij de baan voor jou! Je communiceert door middel van een headset terwijl je pro actief klanten toespreekt en je gerechten bereidt.

Je bent vrijdag, zaterdag en/of zondag beschikbaar en je hebt affiniteit met koken. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de foodmarkt en kan deze kennis creatief inzetten voor de bereiding van gerechten. Natuurlijk ben je pro-actief, spontaan, commercieel ingesteld en kan je zelfstandig werken. Het allerbelangrijkste is dat je de klanten kunt entertainen met je stem en kookkunsten.

WFM People biedt je een boeiende positie binnen een dynamisch internationaal concern met een daarbij behorend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je voldoende beschikbaar en heb je een professionele en grote inzet, dan behoort een vast urencontract bij WFM People tot de mogelijkheden.

WFM People is een full-service fieldmarketing organisatie actief in Sales, Merchandising, Sampling en Promotie en specialiseert zich in het rekruteren en detacheren van Sales Power voor A-merkfabrikanten.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel. Solliciteer dan online via bovenstaande link. Of neem contact op met Esther Groothuis, telefoon 31 (0) 33 45 11 345 en mail je CV naar e.groothuis@peoplextra.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ins & outs?! Volg ons dan nu via social media! Twitter/WFMPeopleBenelux & Facebook/WFMPeopleBenelux