Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
11.04.2014
Naam:
Dhr B. Mesritz
Bedrijf:
Tales & Spirits
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.talesandspirits.com

Tales & Spirits is een toonaangevende cocktailbar & restaurant in Amsterdam, waar de beleving van de gast centraal staat. Ben jij een gedreven zelfstandig werkende kok met oog voor details en hygiene? Ben je creatief, sociaal en op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Bij Tales & Spirits draait het om creatieve manieren om heerlijke gerechten van een goede keuken te ontdekken en daarbij passende dranken te serveren. Wij noemen het ‘’Modern Global Cuisine”. Wij mixen oost en west, noord en zuid, klassiek en modern, warm en koud, knapperig en zacht en zoet en pittig. Doordat onze gasten ’’global minded’’ zijn hebben wij een aantal van onze favoriete klassiekers gecombineerd met een moderne sexy twist... Wij geloven dat gerechten en cocktails zich constant moeten door ontwikkelen en daarbij tot het uiterste moeten gaan. Bij T&S dagen wij onszelf uit om in verschillende stijlen innovatief en creatief te blijven.

Mede door het succes van de afgelopen anderhalf jaar, zoeken wij per direct een full-time ambitieuze zelfstandig werkende kok. Iemand die wil investeren in zichzelf en op zoek is naar een plek in een creative keuken waar je veel kunt leren en ook de ruimte is om je eigen gerechten te ontwikkelen. Je moet in staat zijn zelfstandig te werken in een kleine teamverband met een “no nonsense attitude”. Salaris in overleg en conform horeca CAO.

Heb jij een “out of the box mentality” en minimale werk ervaring van 3-5 jaar en ben je per direct / uiterlijk half mei 2014 beschikbaar? Stuur je CV naar info@talesandspirits.com en we nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.