Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
17.03.2014
Naam:
Nathalie Feld
Bedrijf:
Eten bij de Vereeniging
Provincie:
Utrecht
Website:
www.devereeniging.nl
Telefoon:
033-7520332

Ter uitbreiding van ons team hebben wij plaats voor een enthousiaste kok.

Is koken je passie, ben jij creatief en flexibel, bezit je de relevante diploma’s en heb je ervaring…? Kom dan koken De Vereeniging.

We werken in een open keuken, met dagelijks wisselende gerechten en een open sfeer naar de gasten toe. Wij zoeken iemand die het daarom ook leuk vind om de gerechten aan tafel te serveren en met de gasten over de gerechten te praten. Bij Eten bij de Vereeniging werken we allemaal samen; in de keuken, de afwas, de bar en de schoonmaak. We beschikken over 54 zitplaatsen en zijn 6 dagen per week open voor lunch en diner.

Je bent verantwoordelijk voor de uitgifte van de gerechten. Je werkt samen met de andere kok bij het bedenken, inkoop, calculatie, bereiding, kwaliteit en uitgifte van deze gerechten. Met jouw zelfstandige, gedreven instelling en vakbekwaamheid draag jij bij aan ons hoge kwaliteitsniveau en weet jij onze gasten steeds weer te verrassen. Daarbij verlies je het commerciële aspect van jouw werkzaamheden niet uit het oog

Jij bent in het bezit van een horecadiploma en hebt minstens 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent volledig inzetbaar in de keuken; koude en warme kant, mise en place, bestellen, schoonmaak, HACCP en hygiëne. Je bent een sociale persoonlijkheid die gemotiveerd en creatief met eten en koken bezig is.

Parttime, gemiddeld 3 à 3,5 dag per week / 25 - 30 uur.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca CAO.

Stuur je cv en motivatiebrief naar nathalie@devereeniging.nl.
www.devereeniging.nl