Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Bediening


Functie:
Bediening
Dienstverband:
Part-time doorlopend
Ingangsdatum:
19.03.2014
Naam:
Wendy Boonstra
Bedrijf:
Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant
Provincie:
Groningen
Website:
http://www.abrahamsmosterdmakerij.nl/
Telefoon:
0595-491600

Abraham’s Mosterdmakerij & Restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Eenrum, aan de voet van een prachtige molen “De Lelie”. In het restaurant serveren wij mosterd voor, tijdens en na de maaltijd. De menukaart is uitgebreid, met hier en daar een knipoog naar het “Hoogeland”.

Functie omschrijving:
We zijn op zoek naar spontane, enthousiaste (bedienings)medewerkers. Je bent gemotiveerd, een harde werker en service gericht. Je passie ligt in de horeca en je vindt het fijn om met mensen te werken. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en bediening, je informeert de gasten over de keuzes, bereidingswijze en ingrediënten van de gerechten.

Naast een optimale tevredenheid van de gasten zorg je ook voor praktische zaken zoals het schoonmaken en houden van de tafels en de werkomgeving, de voorraden aanvullen volgens vastgestelde regels, etc. Tevens kan je samenwerken en ben je een teamspeler.

Wij vragen:
- Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers
- Een actieve werkhouding
- Spontaan, representatief en collegiaal
- Flexibel inzetbaar, ook 's avonds en in het weekend
- Ervaring in de horeca is gewenst

Wij bieden:
- Een baan van ongeveer 8 tot 32 uur per week (werktijden en aantal uren in overleg).
- Een fijne werkplek in een gezellig team.
- Salaris conform cao.

Abraham's Mosterdmakerij biedt (soms in samenwerking met andere partijen) diverse groepsarrangementen aan. Hierbij kun je denken aan leuke activiteiten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, maar ook themafeesten en vergaderarrangementen. Binnen of buiten, op het water of in een weiland, creatief of sportief, er is van alles mogelijk. Wij zijn op zoek naar een aantal mensen die naast het werk in de bediening ook inzetbaar zijn voor het voorbereiden en begeleiden van deze activiteiten. Hierbij kun je denken aan het enthousiast ontvangen van groepen, het geven van instructies, een rondleiding door de mosterdmakerij, etc.

Heb jij zin om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie en CV naar info@abrahamsmosterdmakerij.nl.